Postet nga: Debatet komunale

Arsyetimet e kryetarit të Shtimes për gjetjet e Auditorit dhe raportin e performancës komunale

Në debatin “Jeta në Komunë” kryetari i Komunës së Shtimes, Naim Ismajli, komentoi gjetjet e Auditorit të Përgjithshëm.

Naim Ismajli përballë Jeta Xharrës- LIVE

Sonte në emisionin “Jeta në Komunë” i ftuar është kryetari i Komunës së Shtimes, Naim Ismajli.

Smajl Latifi përballë Jeta Xharrës - LIVE

I ftuari i radhës në debatin “Jeta në Komunë” përballë Jeta Xharrës, është kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi.

Kamenica Dubai Nuk Bëhet

Vendi që ka ajrin më të pastër në Kosovë është Kamenica. Në kufi me malet që ndajnë Kosovën me Serbinë, e rrethuar ngado me gjelbërim, ajo është ...

Skenderaj me Dalje në Det

Në autobusin Prishtinë-Skenderaj, diku në vitet nëntëdhjetë, një polic serb hyn dhe fillon të kërkojë dokumentet e udhëtarëve. Pyetja që shtronte në dukje ishte ...

Suhareka - Vendlindja e Bilbilave Pa Fole

“Mora fjalë, e mora vargun, mora qarkun, me i thurrë kangë…” Suharekës, vendlindjes së Shkurte Fejzës që vargun nën thonjëza ia kushton Adem Jasharit.

Vitia e Rugovistit të Devotshëm

Një qytezë në fushëgropën e Anamoravës. Krejt krejt, një rrugë disi qendrore me një shesh mirë të rregulluar është Vitia dhe paraqitet si një qytet i krijuar ...

Gjilani nën Pushtetin e Kryetarit Foucault-ian*

S’di a keni dëgjuar por “gjemt e Gjilanit, hajn’ bukë me gjishta edhe me gjath”. Aq të buta janë “gj”-të në Gjilan sa vet Gjilanit gjilanasit i ...