Postet nga: Komuna e Prishtinës

Ndryshohet pëlqimi mjedisor për festivalin ‘Sunny Hill’

Grupi “Qytetarët Aktivë” ka njoftuar se Drejtoria për Shërbime Publike, Mbrojtje dhe Shpëtim ka anuluar pëlqimin për mbajtjen e festivalit “Sunny Hill” në Gë...

Zgjidhja për qentë endacak, nënshkruhet marrëveshja mes Komunës së Prishtinës dhe Fondacionit për të Drejtat e Kafshëve

Fondacioni për të Drejtat e Kafshëve ka njoftuar se kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi me Komunën e Prishtinës lidhur me çështjen menaxhimit të popullsisë së ...

Kuvendi Komunal i Prishtinës e voton 'me ndryshime' planin për Lagjen Arbëria

Me të filluar mbledhja e kuvendit komunal të Prishtinës, kryetari Përparim Rama dha një propozim që si pikë e rendit të parë të ditës të futet plani ...

Prishtinë, nuk kalon propozimi për të diskutuar për gjendjen në NPB

Më 23 vota pro dhe 25 kundër, nuk ka kaluar në Kuvendin Komunal të Prishtinës, propozimi i grupit të Lëvizjes Vetëvendosje për të diskutuar për gjendjen ...

Inspekcioni aksion te 'Tregu i gjelbër', largohen shitësit nga rrugët

Drejtoria e Inspekcionit në Komunën e Prishtinës ka zhvilluar një aksion për të larguar të gjithë shitësit nga rrugët në afërsi të tregut të ...

Komuna e Prishtinës do t'i blejë 1600 tonë pelet

Komuna e Prishtinës ka shpallur tender për blerjen e 1600 tonë pelet. Për blerjen e peletit ka ndarë 370 mijë euro.

Sheshi ne Prishtine

Prishtinë, planifikohet ndërtimi i një kolegji të ri për Arte Pamore

Në Prishtinë po planifikohet ndërtimi i një kolegji të arteve pamore dhe performancës.

Komuna e Prishtinës nis procedurat për ndërtimin e "Rrugës A”, pjesa e parë do kushtojë 9.5 milionë euro

Komuna e Prishtinës ka shpallur tenderin për ndërtimin e "Rrugës A". Kostoja e pjesës së parë të këtij projekti kap vlerën e 9.5 milionë ...