Postet nga: Komuna e Prishtinës

Komuna e Prishtinës do përzgjedh drejtorët dhe zëvendës-drejtorët në bashkëpunim me ambasadën britanike

Drejtoria e Arsimit në Komunën e Prishtinës planifikon të bëjë përzgjedhjen e drejtorëve dhe zëvendës-drejtorëve në bashkëpunim me ambasadën britanike.

Aksion në tregun e automjeteve, gjobiten shitësit që po therrnin shpendë

Drejtoria e Inspekcionit në kryeqytet sot gjatë ditës ka zhvilluar një aksion që kishte për qëllim inspektimin e Tregut të Automjeteve.

Ndalohet qarkullimi i automjeteve në drejtim të parkut të Gërmisë

Komuna e Prishtinës ka lëshuar një urdhëresë që ndalon qarkullimin e automjeteve në drejtim të parkut të Germisë më rastin e 1 Majit, ditës së punëtorë...

Përparim Rama prezanton projektin e 'Rrugës A', tregon se si do duket

Kryetari i komunës së Prishtinës, Përparim Rama ka prezantuar projektin e rrugës “A”.

Themelohet grup punues për trajtimin e qeneve endacak në kryeqytet

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama ka njoftuar se është themeluar grupi punues për trajtimin e qeneve endacak në kryeqytet.

Përparim Rama tregon kur fillon projekti i 'Unazës së Mesme'

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama në seancën e sotme teksa po prezantonte raportin e tij të punës dha detaje për projektin e ...

Jep dorëheqje një asamblist i LDK-së në Prishtinë

Kuvendi Komunal i Prishtinës është duke e mbajtur mbledhjen e radhës më gjithsej dhjetë pika të rendit të ditës.

Rama: Nuk do ketë më pritje për mamografi, shërbimi ofrohet në dy QMF të Prishtinës

Kryetari i Prishtinës Përparim Rama ka bërë të ditur se nuk do ketë më listë pritjeje për mamografi.