Postet nga: Bislim Bislimi

Bislimi dhe Baruti përplasen në ‘Kallxo Përnime’ për qasje në dokumente publike

Producentja Valmira Baruti dhe Bislim Bislimi, zëvendësues i Sekretarit të Përgjithshëm në MKRS, janë përplasur gjatë emisionit “Kallxo Përnime” lidhur me kërkesat pë...

Baruti: U padita se fola për keqpërdorimet në QKK

Producentja Valmira Baruti tha gjatë emisionit “Kallxo Përnime” se është paditur nga ish-drejtori Arben Zharku për shkak të hulumtimit për keqpërdorime në Qendrën Kinematografike të ...

Daka: Serialet nuk duhet të përfshihen në Ligjin e kinematografisë

Aktori dhe regjisori Luan Daka tha gjatë emisionit “Kallxo Përnime” se audio-vizuelja, ku hynë edhe  serialet televizive, nuk duhet përfshihet në Ligjin e kinematografisë.

Bislimi: Draftligji i anuluar ishte përplot gabime

Bislim Bislimi, zëvendësues i Sekretarit të Përgjithshëm në Ministrinë e Kulturës tha gjatë emisionit “Kallxo Përnime” se draftligji (projektligji) i anuluar për kinematografinë ...

Bislimi: Dyshimet për keqpërdorime në QKK janë dërguar në prokurori

Bislim Bislimi, zëvendësues i Sekretarit të Përgjithshëm në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, tha gjatë emisionit “Kallxo Përnime” se dyshimet për keqpë...

Valmira Baruti: QKK-ja keqpërdori fondet publike në emër të promovimit të filmit

Producentja Valmira Baruti në emisionin “Kallxo Përnime” tha se Qendra Kinematografike e Kosovës (QKK) ka keqpërdorur paranë publike në emër të promovimit të filmit në festivale ...

Rreth gjysmë milioni euro nga buxheti i shtetit për objektin që s`u shfrytëzua kurrë

Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit iu deshën gati një vit për të ndërprerë kontratën për objektin e marrë me qira që nuk e ...

Nga nesër bllokohet MKRS, punëtorët nisin grevë të përgjithshme

Nga dita e nesërme punëtorët e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit do të nisin një grevë të përgjithshme për të mos lejuar zhvendosjen ...