Postet nga: komuna e mitrovices jugore

Jep dorëheqje drejtoresha e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në Mitrovicë, Valdete Idrizi

Valdete Idrizi, drejtoresha e Drejtorisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit në Komunën e Mitrovicës së Jugut ka njoftuar më 22.02.2024 se ka dhënë dorëheqje nga ky ...

Vështirësitë e nxënësve të 3 fshatrave të Mitrovicës së Jugut për të shkuar në shkollë

Banorët e fshatrave Tërstenë, Rashan dhe Mazhiq të Mitrovicës së Jugut po ankohen se prej dy vitesh nuk kanë transport publik. Problemet më të mëdha i ...

Komuna e Mitrovicës së Jugut ndan 230 bursa, publikohet lista e studentëve përfitues

Kryetari i Komunës së Mitrovicës së Jugut, Bedri Hamza, ka njoftuar se ka përfunduar procesi i përzgjedhjes së 230 studentëve që do të marrin bursë nga ...

Çështja e faljes së 100 eurove të tatimit në pronë s'u miratua si rend dite në seancën e Kuvendit të Mitrovicës

Në mbledhjen e Kuvendit Komunal të Mitrovicës Jugore të mbajtur sot është diskutuar falja e 100 eurove të tatimit në pronë për qytetarët e Mitrovicës si dhe ...

Asfalti midis parkut në Mitrovicë, Komuna thotë se janë duke trajtuar rastin

Në fund të muajit tetor, në parkun qendror të qytetit të Mitrovicës u shtrua asfalt.

Agim Bahtiri ia shtroi tepihun e kuq Vjosa Osmanit

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani sot ka vizituar Komunën e Mitrovicës së Jugut.

Komuna e Mitrovicës nuk arrin të zbatojë shumicën e rekomandimeve të Auditorit

Komuna e Mitrovicës së Jugut është përballur me moszbatueshmëri të shumicës së rekomandimeve të dhëna nga Zyra Kombëtare e Auditorit në raportin e fundit ...

Mitrovica pagoi mbi 19 mijë euro mësuesit pa kontrata pune

Komuna e Mitrovicës ka mbajtur në marrëdhënie pune disa mësimdhënës të cilëve u kishte skaduar kontrata.