Postet nga: klinika infektive

Nëntë persona të infektuar me COVID-19 po trajtohen në Infektivë, dy në gjendje të rëndë

Qendra Klinike Universitare e Kosovës ka bërë e dije se sot më 26 maj në klinikën Infektive janë10 raste, ku 9 prej tyre janë me Covid-19.

Rëndohet situata katër pacientë në gjendje të rëndë një në gjendje kritike

Nëntë persona të cilët janë prekur nga Covid- 19 po vazhdojnë të trajtohen në Klinikën Infektive në Prishtinë.

Klinika Infektive: Një pacient me COVID-19 në gjendje të rëndë

Raporti ditor nga Klinika Infektive e QKUK-së, bën të ditur se sot më datë  22 maj  në këtë klinikë janë të hospitalizuar 11 pacientë.

Kjo është gjendja e pacientëve me coronavirus në Klinikën Infektive

Në Klinikën Infektive në QKUK sot më datë 21 maj janë të hospitalizuar 11 pacientë, prej tyre të sëmurë me COVID-19 janë 8 pacientë.

Shtatë raste me Covid 19, po trajtohen në Infektivë

Në Klinikën Infektive të QKUK-së,  më 20 maj janë të hospitalizuar 10 raste dhe prej tyre të sëmurë me Covid-19 janë gjithsej 7 raste.

Në Klinikën Infektive janë edhe 7 pacientë me coronavirus

Sot në Klinikën Infektive të QKUK-së, gjenden të hospitalizuar 11 pacientë.

4 pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar që në Klinikën Infektive të QKUK-së sot janë të hospitalizuar 10 pacientë me COVID-19.

Në Klinikën Infektive po mjekohen 12 pacientë me COVID-19

Ineftologu Salih Ahmeti ka dhënë informacione në lidhje me pacientët që po trajtohen në Klinikën Infektive.