Postet nga: Kim mehmeti

Kim Mehmeti komenton zhvillimet e fundit politike në Kosovë

Analisti dhe shkrimtari shqiptar nga Maqedonia e Veriut, Kim Mehmti, ka thënë që situata e krijuar në ekzekutivin kosovar është dashur të evitohet në këtë situatë, pas rasteve ...

Kim Mehmeti: LDK nuk dallon nga PDK

Analisti dhe shkrimtari shqiptar nga Maqedonia e Veriut, Kim Mehmeti, ka thënë se ndërmjet Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe Partisë Demokratike të Kosovës nuk ka ndonjë ...

Kim Mehmeti për dekoratat ‘me thes’ në Kosovë: Mbulesë për injorancën e atyre që i japin

Të dekorohesh me medalje të larta shtetërore në Kosovë nuk po del të jetë shumë e vështirë.

Kim Mehmeti: Taksa ndaj Serbisë - joracionale por shumë e mirë

Publicisti shqiptar nga Maqedonia, Kim Mehmeti, ka thënë se taksa e vendosur nga ekzekutivi kosovar ndaj produkteve serbe dhe të Bosnjës është tregues se edhe ne mundemi.

Kim Mehmeti: Kurrë s’mund ta dini si do të veprojë nesër Hashim Thaçi

Shkrimtari dhe publicisti shqiptar nga Maqedonia, Kim Mehmeti ka kritikuar presidentin Thaçi dhe Kryeministrin Haradinaj në lidhje me idetë e fundit të kreut të shtetit për korrigjimin e ...

Kim Mehmeti: Nga delegacioni shtetëror nuk pritet diçka e hairit

Shkrimtari dhe analisti shqiptar nga Maqedonia, Kim Mehmeti ka komentuar edhe formimin e delegacionit nga Qeveria e Kosovës për dialogun e Brukselit.

Mehmeti: Marrëveshja Kosovë- Serbi mund të jetë e përkohshme

Analisti dhe shkrimtari Kim Mehmeti ka parashikuar se marrëveshja përfundimtare ndërmjet Kosovës dhe Serbisë mund të jetë e përkohshme, vetëm për një kohë ...

Cili ishte qëllimi i dialogut Kosovë- Serbi sipas Kim Mehmetit?

Dialogu në mes Republikës së Kosovës dhe asaj të Serbisë pati vetëm një qëllim sipas shkrimtarit dhe publicisti shqiptar Kim Mehmetit. Qëllimi ishte të lodhej ...