Postet nga: Këshilli Evropian

Cilët janë hapat e mbetur deri në liberalizimin e vizave për Kosovën?

Marrëveshja për liberalizimin e vizave për Kosovën e miratuar dje në Komisionin përkatës të Parlamentit Evropian, shënon një hap drejt heqjes së vizave ...

Marrëveshja për heqjen e vizave pritet të votohet më 12 janar në Komisionin e Parlamentit Evropian

Marrëveshja e arritur dje mes Përfaqësuesve te Parlamentit dhe Këshillit Evropian për liberalizimin e vizave për Kosovën, pritet të votohet më 12 janar nga ...

Komisioni Evropian korrigjon raportin ku kritikoi vendet e rajonit që nuk i vendosën viza Kosovës

Komisioni Evropian ka korrigjuar raportin e publikuar më 5 dhjetor, në të cilin kërkohej nga Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi që t’i vendosin viza Kosovës dhe ...

Konfirmon Presidenca çeke: Liberalizimi i vizave për Kosovën sot në rend dite të Grupit punues të Këshillit të BE-së

Sot, më 10 nëntor në takimin e grupit punues të Këshillit të Bashkimit Evropian në rend dite do të jetë edhe çështja e liberalizimit të vizave për Kosovë...

Diskutimi për liberalizimin e vizave, sot në rend dite në BE

Çështja e liberalizimit të vizave për Kosovën është sot në rend të ditës në takimin e grupit punues të Këshillit Evropian.

Shqipëria i dorëzon Këshillit të Evropës rezolutën për raportin e Dick Martyt

Shqipëria ka dorëzuar zyrtarisht kërkesën për rishikim të Rezolutës të vitit 2011 të Këshillit të Evropës, përmes së cilës janë ngritur ...

Vjosa Osmani shkon në Bruksel për takimin me liderët e BE-së dhe Ballkanit Perëndimor

Presidentja e vendit Vjosa Osmani ka udhëtuar për në Bruksel në takimin e liderëve të Bashkimit Evropian dhe Ballkanit Perëndimor.

Kurti njoftoi presidentin e Këshillit Evropian se kur do të aplikojë Kosova për statusin e vendit kandidat në BE

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, gjatë vizitës zyrtare të presidentit të Këshillit Evropian, Charles Michel, e ka njoftuar atë për aplikimin për statusin e vendit ...