Postet nga: keqtrajtim i fëmijës

Dyshohet se ushtroi dhunë fizike ndaj vajzës së tij, arrestohet babai në Prishtinë

Një vajzë në Prishtinë ka raportuar në Policinë e Kosovës se babai i saj ka ushtruar dhunë fizike ndaj saj.

Gjykata merr një vendim për dy edukatoret e dyshuara për ushtrim të dhunës ndaj 3 vjeçarit në Çerdhen 'Gëzimi Ynë'

Gjykata në Prishtinë ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit për dy edukatoret e dyshuara për ushtrim të dhunës ...

I shfrytëzuan për të kërkuar lëmoshë, policia i arreston prindërit e fëmijëve

Dy persona bashkëshortë mes vete janë arrestuar nga policia në Istog gjatë ditës së djeshme.

Dyshohet se keqtrajtoi djalin e tij të mitur, arrestohet babai në Suharekë

Një person është arrestuar pasi dyshohet se ka keqtrajtuar të birin e tij të mitur në Suharekë.

Drenas, babai dyshohet se e goditi vajzën e tij

Një burrë në Drenas është arrestuar, pasi dyshohet se e ka goditur fizikisht vajzën e tij.

E mitura ankohet në Polici, thotë se u keqtrajtua nga nëna

Një vajzë e mitur nga Prishtina është ankuar në Policinë e Kosovës duke thënë se është keqtrajtuar fizikisht nga nëna e saj.

Arrestohet një grua në Prishtinë, dyshohet për keqtrajtim dhe braktisje të fëmijës

Një grua është arrestuar gjatë ditës se djeshme në Prishtinë, pasi që dyshohet se ka keqtrajtuar dhe ka braktisur fëmijën e saj.

Prishtinë, gjyshja raporton se nipi i saj keqtrajtohet nga babai i tij

Një grua në Prishtinë ka raportuar në Polici se nipi i saj (djali i vajzës), largohet nga shtëpia dhe keqtrajtohet nga babai i tij.