Postet nga: kallxo pernime

Emërimi i bordit të Trafikut Urban me mandat 3-vjeçar pa konkurs publik

Në gusht të vitit të kaluar, anëtarët e komisionit komunal të aksionarëve të ndërmarrjes publike lokale Trafiku Urban hapi një konkurs për zgjedhjen e bordit ...

Ish-anëtari bordit të Trafikut Urban: 57 persona u punësuan para zgjedhjeve të 2019-tës pa procedura ligjore

Ish-anëtari i bordit të ndërmarrjes publike lokale Trafiku Urban, Genc Broqi, ka thënë se disa punësime kanë ndodhur gjatë vitit 2019 në këtë ndërmarrje pa ...

Kryeshefi i Trafikut Urban: Kryesuesi i bordit më bënte presion t'ia punësoja gruan

Ish-kryesuesi i bordit të ndërmarrjes publike lokale Trafiku Urban, Ruhan Beha, ka përfunduar prapa grilave në janar të vitit 2020 pasi u denoncua në Polici nga kryeshefi i kë...

Vetura që ishte në pronësi të kryesuesit të bordit u ble nga Trafiku Urban

Vetura personale e Ruhan Behes, ish- kryesuesit të bordit të Ndërmarrjes Publike Lokale “Trafiku Urban” ka kaluar në pronësi të kësaj ndërmarrje pa asnjë procedurë të ...

Pazaret në Trafikun Urban - LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Pernime” është duke u transmetuar hulumtimi për keqpërdorimet në ndërmarrjen publike Trafiku Urban në Prishtinë.

Ministrja e Arsimit premton vlerësim të mësimdhënësve

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Arbërie Nagavci, tha se vlerësimi i mësimdhënësve do të bëhet por fillimisht në synimin e saj është forcimi ...

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, rrëfen planet e saj - LIVE

Sonte në emisionin "Kallxo Pernime" e ftuar është ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Arbërie Nagavci.

Pas hulumtimit të KALLXO.com ngritet aktakuzë kundër burrit të prokurores

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka ngritur aktakuzë kundër burrit të prokurores Elvehe Gashi, Bajram Gashit dhe dy personave të tjerë, pas hulumtimit të publikuar në ...