Postet nga: Junik

Ndalohet gjuetia në Junik

Komuna e Junikut ka njoftuar se në të gjithë territorin e saj është i ndaluar çfarëdo lloj aktiviteti i gjuetisë.

Junik, deponia e mbeturinave pastrohet pas hulumtimit të " Jeta në Komunë"

Komuna e Junikut me vendim të Kuvendit Komunal ka të formuar deponinë për mbeturinat inerte në lokacionin e ashtuquajtur Shkozë, e cila po shfrytëzohet edhe për mbeturina ...

Pas hulumtimit të " Jeta në Komunë" rregullohet gjendja e banjos së QKMF-së në Junik

Një gjendje jo të mirë e kishte pasur Qendra e Mjekësisë Familjare në Junik kur ishte vizituar nga ekipi i emisionit, “Jeta në Komunë” në fund të muajit gusht.

Agron Kuçi përballet me punën e tij në Junik

Qyteza, simbol i të cilave janë kullat e natyra me potencial për turizëm po rrezikon betonizimin e Bjeshëve.

Deponia e mbeturinave inerte në Junik jashtë kontrollit

I ftuar sonte në serinë e emisioneve “Jeta në Komunë” është kryetari i Komunës së Junikut, Agron Kuçi.

Juniku në hall me pusetat e hapura

Kryetari i Komunës së Junikut, Agron Kuçi është i ftuar sonte në emisionin “Jeta në Komunë”, përballë gazetares Jeta Xharra.

Debat i ashpër për impiantin e ujërave të zeza në mes kryetarit të Junikut dhe opozitës

Kryetari i Komunë së Junikut, Agron Kuçi është i ftuari i radhës në serinë e emisioneve “Jeta në Komunë” me gazetaren, Jeta Xharra.

Kryetari i Junikut ballafaqohet me premtimet e parealizuara

Kryetari i Komunë së Junikut, Agron Kuçi është i ftuari i radhës në emisionin, “Jeta në Komunë” përballë gazetares, Jeta Xharra.