Postet nga: Izrael

Netanyahu do t'i kërkojë parlamentit imunitet nga ndjekja penale

 

Izraeli do të lëshojë lejet e udhëtimit për të krishterët në Gaza

Izraeli ka ndryshuar një vendim të mëparshëm, dhe tani do t'i lejojë të krishterët në Rripin e Gazës të udhëtojnë në Jeruzalem dhe Bregun Perë...

Shpërndahet parlamenti, Izraeli tri palë zgjedhje për një vit

Izraeli do të mbajë zgjedhjet e reja të përgjithshme më 2 mars 2020.

Netanyahu nuk arrin të formojë qeverinë e re në Izrael

Kryeministri izrealit, Benjamin Netanyahu, ka thënë se nuk do të mund ta formojë qeverinë, duke i lënë mundësi rivalit të tij politik për ta bërë ...

Konstituohet parlamenti izraelit

Deputetët e rinjë të parlamentit izraelit janë betuar më 3 tetor, por kohëzgjatja e mandatit të tyre varet nëse do të ketë apo jo një shumicë parlamentare pë...

Netanyahut i kërkohet të formojë qeverinë e re izraelite

Presidenti izraelit, Reuven Rivlin i ka kërkuar kryeministrit të këtij shteti, Benjamin Netanyahu që të formojë qeverinë e re.

Partia e Netanyahut në epërsi nga numërimi i pjesshëm i votave

Më shumë se një e katërta e votave janë numëruar nga zgjedhjet e parakohshme të përgjithshme të Izraelit, raportoi Times of Israel.

Në Izrael mbahen zgjedhjet e përgjithshme

Izraelitët po votojnë në zgjedhjet e përgjithshme - të dytat në pesë muaj.