Postet nga: Izrael

Shkencëtari izraelit zbulon testin e shpejt të coronavirusit, rezultati për 20 sekonda

Shkencëtari izraelit, Gabby Sarusi, ka zbuluar një test shumë të shpejt të sëmundjes COVID-19, që jep një rezultat pozitiv ose negativ në më pak se një minutë, dhe ...

Koalicioni i pandemisë: Rivalët politikë në Izrael bëjnë marrëveshje për qeverisje

Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu, dhe rivali i tij politik, Benny Gantz, nënshkruan marrëveshje për formimin e qeverisë së unitetit.

Rivali i Netanyahut pajtohet për "bashkim emergjent qeveritar"

 

Netanyahu prin në zgjedhjet e Izraelit

Rezultatet preliminare tregojnë se kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu, i fitoi zgedhjet e përgjithshme në këtë vend.

Izraeli mban zgjedhjet e treta brenda vitit

Izraeli zhvillon të hënën zgjedhjet e treta në më pak se një vit, me synim të dhënies fund të bllokadës politike, ndërkohë që kryeministri i ...

Akuzë për korrupsion ndaj kryeministrit të Izraelit

Kryeministri izraelit, Benjamin Netanyahu, u padit zyrtarisht për korrupsion, pasi ai tërhoqi kërkesën e tij për imunitet parlamentar nga ndjekja penale.

Netanyahu tërheq kërkesën për imunitet nga ndjekja penale

Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu, ka thënë se do të tërheqë kërkesën e tij për imunitet parlamentar nga ndjekja penale në tre raste të korrupsionit, ...

ISIS kërcënon Izraelin me sulme

Grupi militant Shteti Islamik u zotua se do ta shndërrojë Izraelin në shënjestër kryesore të sulmeve të tij.