Postet nga: isuf sadiku

Lirohen nga akuzat ish drejtori dhe tre inspektor të Urbanizmit në Gjilan

Ish-drejtori i Urbanizmit në Komunën e Gjilanit, Valon Shefkiu dhe ish inspektorët Merita Cana - Shabani, Shkëndije Mahmuti – Hajdini dhe Baki Azemi janë liruar nga akuza e ...

Vrasja për kontest pronësor, rrëfehet në gjykatë dëshmitari okular

Besmir Ismajli, Samet Ismajli, Fisnik Ismajli, Ismet Ismajli dhe Izri Ismajli, të akuzuar për vrasjen e Muhamet Ismajlit në fshatin Sadovinë e Çerkezëve të komunës së Vitisë ...

Gjykimi për grabitjen e 65 mijë eurove, i akuzuari rrëfen se çfarë bënë në shtëpinë e "plakës"

Ferdi Sali, Liridon Musliu, Labinot Halimi dhe Selman Halimi, kanë dalë para gjykatësit në Gjilan për t`u përballur me akuzën për grabitje në disa ...

Dëshmitari rrëfen momentin e vrasjes nga ish-zyrtari policor

Ish-zyrtari policor Vllaznim Hamdia, i akuzuar për vrasje të rëndë ka dalur para gjykatësit në Gjilan për t`u përballur me akuzën e Prokurorisë ...

Kush është dhe si u zgjodh prokurori i ri që do të trajtojë rastin e vrasjes së Agonis Tetajt?

Isuf Sadiku, prokuror i Prokurorisë së Gjilanit, është caktuar ta përfaqësojë akuzën në rastin e vrasjes së Agonis Tetajt, rast ky që ka marrë vëmendjen e ...

Drejtori i Urbanizmit në Gjilan del para gjykatës

Bekim Bajrami, Drejtor i Urbanizmit në Komunën e Gjilanit, ka dalur para gjykatësit në Gjilan për tu përballur me akuzën e Prokurorisë e cila atë ...

Gjykimi për të akuzuarit për mashtrim me tender

Zyrtarë të komunës së Gjilanit e pronarë biznesesh para Gjykatës për trashësinë e asfaltit e urat pa projekt

Salih Kqiku, shef i zyrës së Prokurimit në Komunën e Gjilanit, ish drejtori i Urbanizmit Valon Shefkiu, udhëheqësi i zyrës së Prokurimit Izet Kurteshi, dhe ...

Shpallja e vendimit ndaj Refik Latifajt ne gjykaten e Gjilanit

Gjilan, sërish dënohet ish-kryeinspektori i Kamenicës

Refik Latifaj, ish-kryeinspektor në Kamenicë, është shpallur fajtor për të dytën herë nga Gjykata e Gjilanit për keqpërdorim të detyrës.