Postet nga: Isuf  Cacaj

Vendimi i gjykatës ndaj Shaban Gogajt, avokati Berisha: E përsëris edhe një mijë herë, veç vrasje nga pakujdesia ka pasë këtu

Shaban Gogaj u shpall fajtor dhe u dënua me 7 vjet e gjashtë muaj burgim për vrasje nga pakujdesia dhe armëmbajtje pa leje lidhur me vrasjen e Agonis ...

Sot Gjykata pritet të vendosë ndaj Shaban Gogajt, i akuzuar për vrasjen e Agonis Tetajt

Gjykata e Pejës pritet të marr vendimin ndaj Shaban Gogajt, i akuzuar për vrasjen e Agonis Tetajt në vitin 2018 në lokalin “Gogaj AG”.

Përfundon rigjykimi ndaj Shaban Gogajt, i akuzuar për vrasjen e Agonis Tetajt

Në Gjykatën e Pejës është mbajtur seanca e fundit e rigjykimit të rastit të vrasjes së Agonis Tetajt për të cilën akuzohet Shaban Gogaj, ndërsa ...

Bashkëshortja e Agonis Tetajt e kundërshton kërkesën pasuroro-juridike të parashtruar nga mbrojtësi i viktimave

Bashkëshortja e Agonis Tetajt është shprehur se nuk qëndron prapa kërkesës për dëmshpërblim në vlerë prej 628 mijë euro e cila ishte parashtuar nga ...

Vrasja e Agonis Tetajt, fjalët e fundit të palëve në gjykim

I akuzuari për vrasjen e Agonis Tetajt në vitin 2018, Shaban Gogaj së bashku me Isuf Cacajn janë ulur në bankën e të akuzuarve edhe një herë tjetër ...

Vrasja e Agonis Tetajt, të akuzuarit Cacaj i revokohet pranimi i fajësisë për armëmbajtje pa leje

I akuzuari për vrasjen e Agonis Tetajt në vitin 2018 në kompaninë “Gogaj AG”, Shaban Gogaj dhe i akuzuari për armëmbajtjes pa leje, Isuf Cacaj u paraqitën ...

Rasti i Shaban Gogajt, avokati i tij paditi gjyqtarët, merr përgjigje nga Apeli

Besnik Berisha, i cili është avokat i Shaban Gogajt, të akuzuarit për vrasjen e Agonis Tetajt më 23 shtator të vitit 2018, kishte paditur gjyqtarët që e kishin gjykuar kë...

'Armët kanë qenë funksionale'- Eksperti që kishte bërë ekzaminimin e armëve në rastin e vrasjes së Agonis Tetajt

Gjykimi për rastin e vrasjes së Agonis Tetajt që kishte ndodhur në vitin 2018, ka vazhduar me dëgjimin e shtatë dëshmitarëve nga gjithsej dhjetë të ftuar pë...