Postet nga: intelegjenca artificiale

Projekti në Danimarkë, fut në shkolla inteligjencën artificiale

Që kur programi i inteligjencës artificiale ChatGPT u bë i disponueshëm vitin e kaluar për publikun e gjerë, shkollat në mbarë botën janë ndeshur me vë...

Rreziku nga intelegjenca artificiale: A mundet njeriu dixhital ta mposhtë njeriun e vërtetë?

Jetët e njerëzve janë bërë plotësisht të rrjetizuara, si rezultat i së cilës kufijtë e hapësirës online dhe jetës reale po shkrihen, ...

Bashkimi Evropian - Arrihet marrëveshja për rregullimin e Inteligjencës Artificiale

Një marrëveshje e përkohshme mbi rregullat kryesore të Bashkimit Evropian të cilat e rregullojnë përdorimin e intelegjencës artificiale, duke përfshirë përdorimin e qeverisë së ...

Të fiksuar pas telefonave: Pas vetëm 15 minutash vozitje, duhet t’i shikojnë telefonat e tyre

Janë publikuar rezultatet mbi zakonet e vozitjes së britanikëve, dhe një pjesë veçanërisht interesante lidhet me përdorimin e telefonave intelegjentë gjatë vozitjes.

Coca Cola prezanton një shije të re, të krijuar duke e përdorur intelegjencën artificiale

Coca Cola rikthehet me një tjetër shije misterioze këtë muaj pasi që kjo kompani prezantoi Y3000 Zero Sugar, një pije e re e krijuar përmes përpjekjeve ...

Intelegjenca artificiale mund të përdoret për të shkaktuar pandemi edhe më vdekjeprurëse

Listës së shumë gjërave negative që na kërcënojnë për shkak të intelegjencës artificiale, IA, duhet t'i shtohet edhe një tjetër - një pandemi. ...

Apel nga Mjekët: Ndalojeni zhvillimin e intelegjencës artificiale, shëndeti i miliona njerëzve është në rrezik

Intelegjenca artificiale (AI) mund ta dëmtojë shëndetin e miliona njerëzve dhe është kërcënim ekzistencial për njerëzimin. Ky është konkluzioni i mjekëve dhe ...

Intelegjenca artificiale mund t’ua gjejë shtëpinë?

Duke e instaluar dhe ekzekutuar shtojcën e shfletuesit, përdoruesit mund t'i tregojnë ChatGPT se çfarë lloj prone duam ta blejmë ose marrin me qira, bazuar në kritere të ...