Postet nga: Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike

IKShP apelon te qytetarët të mos përdorin mjete piroteknike

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike (IKShP), përmes një apeli ka kërkuar nga qytetarët që të mos luajnë më mjete piroteknike në prag të festave ...

Epidemia e fruthit në Ballkan, apel që të vaksinohen fëmijët e Kosovës

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike bën apel të vaksionohen të gjithë fëmijët e Kosovës në mënyrë që të mbrohen nga sëmundjet ...

Instituti Kombëtar: Ajri i ndotur rrit numrin e të sëmurëve dhe të të vdekurve

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka tërhequr vërejtjen se ndotja e ajrit po e kërcënon shëndetin e popullatës.

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike alarmon për ajrin e ndotur në Prishtinë

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka tërhequr vërejtjen për cilësinë e ajrit në Komunën e Prishtinës gjatë sezonës së dimrit.

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë ngrit alarmin, një virus po përhapet me shpejtësi

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike në Kosovë ka kërkuar nga ana e qytetarëve të kenë kujdes në ambiente me pellgje uji afër kullotave sepse ...

Kontaminohet uji i pijshëm në Kamenicë

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka kërkuar nga KRU “Hidromorava” të ndërpritet prodhimi i ujit nga pusi në lagjen ‘Malësia’ dhe sa më shpejt ...

Mos hani manaferra pa i pastruar, rrezikoheni nga 'Ethet e minjve'

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike u ka bërë thirrje për kujdes qytetarëve që të mos konsumojnë fruta mali të pa pastruara, pasi rrezikohen nga ...

Një person në gjendje të rëndë nga ethet e minjve

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike apelon te qytetarët që të mos përdorin fruta mali të palara sepse mund të sëmuren nga ethet e minjve.