Postet nga: inspektorati i tregut

MINT: Masat për rregullimin e çmimeve të produkteve të naftës do të merren nga Inspektorati i Tregut

Sot janë bërë një muaj prej kur ka hyrë në fuqi Udhëzimi Administrativ për rregullimin e çmimit të produkteve të naftës.

Inspektorati i Tregut dënon tri pika të karburanteve dhe "konstaton" shtrenjtimin e bukës në Gjilan

Inspektorati i Tregut ka njoftuar se sot ka inspektuar pikat e karburanteve në tërë territorin e Kosovës me ç‘rast janë marrë masa ndëshkuese ndaj tre operatorëve ...

Shteti gjen parregullsi në katër kompani që bëjnë përpunim të naftës

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari ka njoftuar se kanë marrë vendim që katër subjekteve që merren me përpunimin e produkteve të naftës ...

Inspektorati i Tregut vazhdon masat ndëshkuese për mashtrim me çmime

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregut (MINT), ka njoftuar se Inspektorati i Tregut gjatë ditës së sotme ka hasur në parregullsi sa i përket mospërputhjes ...

Inspektorati i Tregut u shqiptoi 20 gjoba bizneseve

Inspektorati i Tregut, bashkë me inspektorët e ATK-së, inspektorët komunal dhe Drejtorinë për Hetimin e Krimeve Ekonomike të Policisë së Kosovës, sot kanë kryer inspektime në ...

Abuzimet me çmime, Inspektorati sekuestron vaj dhe shqipton gjoba nëpër markete

Ministria e Industrisë Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka njoftuar se inspektorët e tregut, inspektorët e Administratës Tatimore të Kosovës dhe Drejtoria për Hetimin ...

Ende nuk është bërë e ditur se çfarë do të bëhet me vajin e gjetur në depotë e marketeve

Qeveria e Kosovës, Ministria e Industrisë, Ndërmarresisë dhe Tregtisë (MINT) dhe Inspektorati i Tregut ende nuk e kanë bërë të ditur se çfarë do të bëhet ...

Inspektorati i Tregut largon nga tregu arin dhe argjendin që shitej ilegalisht (FOTO)

Inspektorati i Tregut në Ministrinë e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka njoftuar se përgjatë këtij muaji ka larguar nga tregu materiale të çmuara që janë shitur ...