Postet nga: granit elshani

Gjykimi i Granit Elshanit, dëshmojnë dy zyrtarë policorë

Në seancën e gjykimit të Granit Elshanit, i akuzuar për vrasje e tri vrasje në tentativë, dhanë dëshmi dy zyrtarë policorë.

Gjykimi ndaj Granit Elshanit, dështon seanca ku pritej të dëgjoheshin rrëfimet e dëshmitarëve

Ka dështuar të mbahet seanca e radhës ndaj Granit Elshanit, i akuzuar për vrasje dhe tri tentim vrasje.

Dëgjohen zyrtarë policor-hetues në gjykimin ndaj Granit Elshanit

Në gjykimin e Granit Elshanit, i akuzuar për vrasje e tri vrasje në tentativë, ka dëshmuar zyrtari policor, Riza Mahaj. Ai dhe dëshmitarë tjerë kanë dhënë ...

Gjykimi i Granit Elshanit: Sa armë u përdorën në përleshjen në diskotekën e Pejës?

Në rigjykimin e Granit Elshanit, i cili po akuzohet për incidentin e janarit të vitit 2010, ku nga plumbat u vra një person e tre të tjerë u plagosën, ...

Dëshmia e policit: Granit Elshanit ia gjeta revolen nën jastëk

Në rigjykimin e Granit Elshanit, i cili po akuzohet për incidentin e janarit të vitit 2010, ku nga plumbat u vra një person e tre të tjerë u plagosën, ...

Konflikti mes Elshanëve dhe Kelmendëve të Pejës, Granit Elshani sot para Gjykatës

Granit Elshani, i akuzuar lidhur me incidentin e janarit të vitit 2010, ku nga plumbat u vra një person e tre të tjerë u plagosën, sot sërish pritet të ...

Rigjykimi i Granit Elshanit, polici rrëfen a ishte hapur zarfi me revolen e të akuzuarit

Në rigjykimin e Granit Elshanit, i cili po akuzohet për vrasje në diskotekën “City Club”, në Pejë, në cilësi të dëshmitarit u dëgjua zyrtari policor ...

Nesër vazhdon gjykimi i Granit Elshanit për vrasjen në diskotekën e Pejës

Nesër është paraparë të vazhdoje rigjykimi i Granit Elshanit për ngjarjen tragjike që ndodhi në natën e dytë të vitit të ri 2010.