Postet nga: aferdita bytyci

Të akuzuarin në rastin e ‘53 milionëshit’, Apeli vendosi ta çojë në burg për rast tjetër penal

Njërit nga katër të akuzuarit në rastit e 53 milionëshit, Besim Tahirit i është vërtetuar aktgjykimi dënues në një çështje tjetër penale.

Pse Gjykata e Apelit e ktheu Sekiraqën në arrest shtëpiak?

Më 26.02.2024, Gjykata e Apelit kishte njoftuar se Enver Sekiraqës, i akuzuar për shtytje në vrasjen e Triumf Rizës, i është kthyer masa e arrestit shtëpiak, pasi ...

Ky është vendimi i Apelit për 16 të akuzuarit në rastin ‘Toka 3’

Gjykata e Apelit e ka vërtetuar aktgjykimin lirues të Gjykatës Themelore të Prishtinës për rastin ‘Toka 3’ ku Baki Abdullahu dhe 15 të tjerë akuzoheshin për shpë...

Kryetares së Gjykatës së Prishtinës i shtohet pasuria

 

Gjykata se pranon përjashtimin e gjyqtarëve te ‘Syri i Popullit’

Kryetarja e Gjykatës Themelore në Prishtinë, Afërdita Bytyqi nuk ka aprovuar kërkesën për përjashtimin e trupit gjykues në rastin e njohur si ‘Syri i ...

Gjykimi për fajde - Djali i Sabit Gecit arrin marrëveshje për pranim fajësie me prokurorin special

Në seancën fillestare, e cila ishte paraparë të mbahej sot, gjykatësja Afërdita Bytyçi, e cila njëherit është edhe kryetare e  Gjykatës së Prishtinës, ...

Sa është e pasur Kryetarja e Gjykatës së Prishtinës

66 mijë euro ka vlerë banesa së bashku me garazh e kryetares së Gjykatës së Prishtinës, Afërdita Bytyçi.

16 gazetarë u sulmuan në Kosovë gjatë vitit 2018-të

Në konferencën vjetore “Treguesit për nivelin e lirisë së medieve dhe sigurisë së gazetarëve” e cila organizohet nga Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK) u ...