Postet nga: Afërdita Bytyqi

Seanca në Apel, ish-luftëtari i UÇK-së i akuzuar për krime lufte: Nuk jam fajtor

Procesi gjyqësor nën akuzat për krime lufte kundër ish-pjesëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Remzi Shala, i njohur me nofkën “Molla e kuqe”, ...

Apeli vërteton urdhrin e Gjykatës së Pejës për lirimin e vilave të sekuestruara në Brezovicë

Gjykata e Apelit e ka refuzuar si të pabazuar ankesën e Prokurorisë Themelore të Ferizajt, duke vërtetuar urdhrat e Gjykatës Themelore të Pejës të 5 dhe 6 korrikut 2023, ...

Arsyetimi i Apelit për kthimin në paraburgim të Ilir Abdullahut, i dyshuar në rastin e vrasjes së Triumf Rizës

Ilir Abdullahu i njohur me nofkën 'Liza', i dyshuar për vrasjen e Triumf Rizës, arratisjen e tij për 15 vite nga organet e drejtësisë e kishte ...

Plagosja e policit në Skenderaj, Apeli lë në fuqi aktakuzën ndaj Nuredin Lushtakut dhe vëllezërve të tij

Gjykata e Apelit ka lënë në fuqi aktakuzën kundër Nuredin Lushtakut dhe dy vëllezërve të tij, Faton dhe Arif Lushtaku për rastin e plagosjes ...

'Stenta', Agani e Shabani para Gjykatës së Apelit

Ish ministri i shëndetësisë Ferid Agani së bashku me ish-sekretarin e kësaj ministrie Gani Shabani kanë kanë dalur sot para gjykatës së Apelit në lidhje me ...

Vrasja e Donjeta Pajazitajt, ky është arsyetimi i Gjykatës Supreme në vendimin për lirimin e Naser Pajazitajt

Naser Pajazitajn, i  cili ishte i dyshuari i vetëm për vrasjen e Donjeta Pajazitajt, në prill të këtij viti Gjykata Supreme e ka liruar nga akuza.

Apeli vërteton dënimin për krime lufte ndaj në Zllatan Krstiqit dhe Destan Shabanaj

Dënimi me burgim prej 21 vjet e gjysmë ndaj Zllatan Krstiqit dhe Destan Shabanaj për krimet e kryera në Nerodime të Epërme është vërtetuar nga Gjykata e ...

Gjykata e Prishtinës nuk e di vendndodhjen e deputetit të dënuar, Etem Arifi

Ende nuk dihet vendndodhja e deputetit Etem Arifi, tashmë të dënuar me vendim të  formës së prerë nga Gjykata e Prishtinës për veprën penale mashtrim ...