Postet nga: gjykimi për shpifje

Mimoza Kusari paralajmëron padi të re ndaj Ardian Gjinit

Në gjykimin e kryetarit të Gjakovës, Ardian Gjini, i akuzuar për shpifje, paditësja, ish-kryetarja e Komunës së Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila, ka paralajmëruar në seancë...

Mimoza Kusari përmes gjyqit kërkon 6.500 euro dëmshpërblim nga Ardian Gjini

Në Gjykatën e Gjakovës sot është mbajtur një seancë përgatitore për rastin e padisë së ushtruar nga ish-kryetarja e Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila, ndaj Ardian Gjinit, ...

Ramush Haradinaj dhe Gazmend Muhaxheri nesër përballen në Gjykatë

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, dhe kryetari i Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri, pritet që nesër të përballen në gjyq për padinë që shefi ...

Greva shtyn përballjen e Ramush Haradinajt me Gazmend Muhaxherin në gjykatë

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, dhe kryetari i Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri, për shkak të grevës nuk do të përballen sot në Gjykatë...

Shtyhet Përballja në Gjykatë e Ramush Haradinajt me Gazmend Muhaxherin

Ramush Haradinaj përmes avokatit të tij, Arianit Koci, kishte paditur në Gjykatën Themelore të Pejë, kryetarin e Komunës së Pejë, Gazmend Muhaxherin, për “shpifje dhe të ...

Paditësit Tërhiqen nga Masa e Sigurisë Ndaj Deklaratës së Jahjagës

Paditësit e Atifete Jahjagës janë tërhequr në seancën e sotme nga masa e sigurisë ndaj deklaratës së Jahjagës që e konsiderojnë fyese.

Shtyhet Seanca ku Hasan Preteni Kërkon nga ‘Çohu’ 150 Mijë Euro për Shpifje

Gjykimi në rastin ku ish-drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit (AKK), Hasan Preteni, ka paditur për shpifje organizatën joqeveritare “Çohu” dhe Qendrën e Kosovës për ...

Hasan Preteni Kërkon 150 Mijë Euro nga ‘Çohu’ për Shpifje

Në Gjykatën Themelore të Prishtinës është mbajtur seanca përgatitore në rastin e ish-drejtorit të Agjencisë Kundër Korrupsionit, AKK, Hasan Preteni, i cili ka paditur për ...