Postet nga: Gjykata

Dështon Seanca ndaj Sokol Bashotës dhe të tjerëve

Seanca gjyqësore ndaj Sokol Bashotës ish kryetarit të Komunës së Klinës dhe të tjerëve të akuzuar ka dështuar të mbahet sot pasi ka munguar ...

Gjykata ua caktoi 30 ditë paraburgim tre të dyshuarve

Gjykata Themelore në Pejë, pas kërkesës së Prokurorisë ua ka caktuar masën e paraburgimit në kohëzgjatje prej 30 ditësh, të dyshuarve Kushtrim Hysenaj, Ilir Hysenaj dhe ...

Dënim me burgim me kusht për rreshterin policisë në Suharekë

Gjykata Themelore e Prizrenit, Departamenti  i Krimeve të Rënda ka bërë shpalljen e aktgjykimit  dënues me kusht ndaj të akuzuarit  me iniciale H.M. nga fshati Reshtan ...

Apeli ua zbuti dënimet zyrtarëve të AKP-së

Rreth tre muaj pasi që Gjykata Themelore e Prishtinës i kishte gjetur fajtor dhe dënuar për marrje ryshfeti, dy zyrtarëve të Agjencisë Kosovare të Privatizimit u ë...

Një muaj paraburgim për të dyshuarin për sulm ndaj prokurorit

Gjykata Themelore në Prishtinë i ka caktuar masën e paraburgimit në kohëzgjatje prej një muaji personit i cili dyshohet se ditën e djeshme e kishte sulmuar brenda ...

Ekskluzive: Çfarë deklaruan katër të arrestuarit para gjykatës?

Dy malazezë, një serb dhe një kosovare, të arrestuar nga Policia e Kosovës mbrëmjen e 18 korrikut në lagjen “Kalabria” të Prishtinës, u paraqitën para Gjykatës ...

Deputetët injorojnë votimin e ligjeve

Në seancën e sotme është diskutuar gjatë Shqyrtimi i pare i Projektligjit për Dhomën e Posaçme të Gjykatës Supreme për çështjet në lidhje me ...

Ish-Drejtoresha e Arsimit në Mitrovicë deklarohet e pafajshme në Gjykatë

Në Gjykatën Themelore të Mitrovicës, sot është mbajtur seanca e shqyrtimit fillestar në rastin e ish-drejtoreshës se Arsimit në këtë komunë.