Postet nga: gjykata themelore në ferizaj

Mbetet në Paraburgim i Akuzuari për Terrorizëm

“Sipas vlerësimit të Gjykatës së Apelit pretendimet e bëra në ankesë nuk qëndrojnë, ngase bazuar në provat e mbledhura deri me tani, e të cilat janë ...

Akakuzë Kundër Samet Imishtit

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka ngritur sot aktakuzë në Gjykatën Themelore në Ferizaj kundër të pandehurit Samet Imishti, i cili dyshohet për veprë...

Sot Shpallet Aktgjykimi për Kryetarin e Shtërpcës

Gjykata Themelore e Ferizajt sot do ta shpallë aktgjykimin ndaj kryetarit të komunës së Shtërpces, Bratislav Nikoliq dhe zyrtarit të prokurimit në këtë komunë, Agim Rexhepi.

Avokati Kërkon Ekspertizë Psikiatrike për të Dyshuarin për Terrorizëm

“Mua familja e klientit tim më ka siguruar dhe dorëzuar dokumentacion mjekësor për gjendjen e tij shëndetësore që e kanë siguruar nga Italia, mbi bazë...

Si e Arsyeton Prokuroria Kërkesën për Paraburgim të Samet Imishtit?

Si e Arsyeton Prokuroria Kërkesën për Paraburgim të Samet Imishtit?

Gjykata Themelore në Ferizaj i ka caktuar masën e paraburgimit në afat prej një muaji të dyshuarit për vepra që lidhen me terrorizmin, Samet Imishtit, i arrestuar dje ...

Para Gjykatës i Arrestuari i Djeshëm për Terrorizëm

Është sjellë në Gjykatën e Ferizajt për caktimin e masës së sigurisë i arrestuari në operacionin antiterrorist “Van Damme”.

Një i Arrestuar për Terrorizëm në Han të Elezit

Policia e Kosovës ka vënë në pranga sot një të dyshuar (S.I.) për vepra penale të terrorizmit.