Postet nga: gjykata themelore në ferizaj

Prokurori: Zeqirja Qazimi Pati Sukses

Në fjalën e tij prokurori Elez Blakaj tha se gjatë gjykimit prokuroria ka arritur ta argumentojë fajësinë e atyre që janë deklaruar të pafajshëm.

15 Vjet Burg 70 Vjeçarit që Vrau Gruan

Dënimin unik me burgim për këto dy vepra penale, Berishës ia shqiptoi sot Gjykata Themelore në Ferizaj.

1200 Euro Gjobë për Drejtuesen e OJQ-së

Kashtanjeva, drejtoreshë e Organizatës “Edhe Unë Jam Kosovë” u shpall fajtore nga Gjykata Themelore në Ferizaj për keqpërdorim të shumës prej 5675 eurove.

13 Vjet Burg dhe 1.5 Milion Euro Konfiskim për Mundësim Prostitucioni

Gjykata Themelore në Ferizaj shpalli aktgjykimin ndaj tre të pandehurve të cilët  akuzoheshin nga prokuroria e EULEX-it për mundësim të prostitucionit.

Mbetet në Paraburgim i Akuzuari për Terrorizëm

“Sipas vlerësimit të Gjykatës së Apelit pretendimet e bëra në ankesë nuk qëndrojnë, ngase bazuar në provat e mbledhura deri me tani, e të cilat janë ...

Akakuzë Kundër Samet Imishtit

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka ngritur sot aktakuzë në Gjykatën Themelore në Ferizaj kundër të pandehurit Samet Imishti, i cili dyshohet për veprë...

Sot Shpallet Aktgjykimi për Kryetarin e Shtërpcës

Gjykata Themelore e Ferizajt sot do ta shpallë aktgjykimin ndaj kryetarit të komunës së Shtërpces, Bratislav Nikoliq dhe zyrtarit të prokurimit në këtë komunë, Agim Rexhepi.

Avokati Kërkon Ekspertizë Psikiatrike për të Dyshuarin për Terrorizëm

“Mua familja e klientit tim më ka siguruar dhe dorëzuar dokumentacion mjekësor për gjendjen e tij shëndetësore që e kanë siguruar nga Italia, mbi bazë...