Postet nga: Gjykata në Pejë

Shtyhet gjykimi ndaj Shaban Gogajt, sot pritej të dëshmonte bashkëshortja e Agonis Tetajt

Shaban Gogaj i akuzuar për rastin e vrasjes së Agonis Tetajt në vitin 2018 u soll edhe një herë tjetër para gjykatës për t’u përballur ...

Vrasja e Agonis Tetajt, familjarja e Shaban Gogajt pretendon se policja shtoi në deklaratë fjalë që ajo s'i ka thënë

Në seancën e dytë të rigjykimit të Shaban Gogajt, i cili po akuzohet se ka vrarë Agonis Tetajn duke e qëlluar me armë zjarri, janë dëgjuar pesë ...

VIDEO - Vrasja e Agonis Tetajt, i akuzuari Gogaj: Ka ndodhë gjithçka pahiri

“Më vjen keq për gjithçka çka ka ndodhë, ka ndodhë pa vullnetin tim, ka ndodhë gjithçka pahiri” ishin fjalët e të akuzuarit, Shaban Gogajti gjatë dhë...

Vrasja e Agonis Tetajt, Shaban Gogaj, nuk pranon të deklarohet për akuzën 'vrasje e rëndë'

Shaban Gogaj, i cili akuzohet për vrasjen e Agonis Tetajt, pas leximit të aktakuzës nga ana e prokurorisë, nuk ka pranuar të deklarohet për akuzën "vrasje ...

Familja e Agonis Tetaj nuk shkoi në seancën e sotme, gjyqtarja tregon arsyet

Ka dështuar të mbahet seanca e parë pas rigjykimit në çështjen e vrasjes së Agonis Tetajt, ndaj të akuzuarit për vrasje Shaban Gogajt dhe të akuzuarit tjetër ...

30 ditë paraburgim për infermieret e përfshira në rastin e rrahjes të të moshuarës

Gjykata e Pejës ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit prej 30 ditësh për A.P., A.R., dhe R....

Dënimi me 7 vite ndaj Shaban Gogaj, Prokuroria në Gjilan do të dërgojë ankesë

Prokuroria Themelore në Gjilan ka reaguar në lidhje me vendimin e Gykatës së Pejës, që e dënon me 7 vjet e gjashtë muaj Shaban Gogaj për vrasjen ...

Gjykata e Pejës vendos për paraburgim për 7 të arrestuarit në operacionin e djeshëm kundër drogës

Gjykata e Pejës ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj 7 personave që u arrestuan në aksionin e djeshëm kundë...