Postet nga: Akil Gjakova

Pas seancës, Akil Gjakova u nxor i prangosur dhe përmes hyrjes emergjente të Gjykatës

Akil Gjakova është nxjerrë i prangosur dhe përmes një hyrjeje emergjente të Gjykatës së Pejës pas përfundimit të seancës gjatë të cilës është shqyrtuar ...

Akil Gjakovës i vazhdohet masa e ndalimit deri në marrjen e vendimit për masën e sigurisë

Gjykata e Pejës ka marrë vendim që Akil Gjakovës, i dyshuar për dhunë në familje, t'i vazhdohet masa e ndalimit prej 48 orësh derisa gjyqtari Veton Ademaj ...

Seanca dëgjimore ndaj xhudistit Akil Gjakova do të jetë e mbyllur për publikun

Prokuroria në Pejë ka kërkuar një muaj paraburgim për xhudistin kosovar, Akil Gjakova i dyshuar për veprën penale të dhunës në familje.

Prokuroria në Pejë kërkon paraburgim për Akil Gjakovën

Prokuroria Themelore në Pejë ka bërë kërkesë që xhudistit kosovar, Akil Gjakova t’i caktohet masa e paraburgimit pas arrestimit të tij.

Ndalohet për 48 orë xhudisti Akil Gjakova

Prokuroria e Pejës ka vendosur që ndaj xhudistit Akil Gjakova të urdhërohet ndalimi për 48 orë, në lidhje me dyshimet për kryerjen e veprës penale, dhunë ...

Arrestohet Akil Gjakova

Xhudisti Akil Gjakova është arrestuar nga organet e sigurisë pas njoftimit që ata bënë gjatë ditës se sotme të cilët e shpallen në kërkim.

Akil Gjakova shpallet në kërkim nga Policia e Kosovës

Xhudisti, Akil Gjakova është shpallur në kërkim nga Policia e Kosovës si i dyshuar për veprën penale “dhunë në familje”.

Prokuroria urdhëron arrestimin e Akil Gjakovës

Policia ende nuk ka arrestuar xhudistin Akil Gjakova, ndonëse Prokuroria ka autorizuar policinë për këtë veprim.