Postet nga: aksident me të lënduar

Policia jep detaje për aksidentin mes autobusit dhe veturës afër Lipjanit

Policia e Kosovës e ka konfirmuar aksidentin e komunikacionit mes një autobusi dhe një veture në magjistralen Prishtinë-Ferizaj.

Aksident me të lënduar mes autobusit dhe veturës në rrugën Prishtinë- Ferizaj

Një aksident komunikacioni ka ndodhur sonte në rrugën magjistrale Prishtinë-Ferizaj.

Aksident në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë, lëndohen 7 persona

7 persona janë lënduar si pasojë e një aksidenti në rrugën Prishtinë-Mitrovicë.

Policia jep detaje për aksidentin në rrugën Prishtinë- Ferizaj

Policia e Kosovës ka dhënë detaje rreth aksidentit i cili ka ndodhur sonte në rrugën Prishtinë- Ferizaj.

Aksident me të lënduar në rrugën Prishtinë- Ferizaj

Një aksident trafiku ka ndodhur në magjistralen Prishtinë-Ferizaj.

Aksident në Gjilan, 3 të lënduar

Një aksident me të lënduar është shënuar dje në magjistralen Gjilan-Prishtinë.

FOTO: Aksident i rëndë afër Ferizajt

Një aksident i rëndë komunikacioni ka ndodhur në fshatin Koshare të Ferizajt.

Skenderaj, aksident mes 3 veturave

Një aksident trafiku me të lënduar ka ndodhur sonte në Skenderaj.