Postet nga: Gëzim Pozhegu

Shtyhet shpallja e aktgjykimit ndaj Pjetër Ndrecajt për vrasjen e gruas dhe vajzës

Sot ishte planifikuar që të bëhej shpallja e aktgjykimit ndaj Pjetër Ndrecaj, mirëpo seanca është shtyrë për të hënën.

Gjakovë, nesër shpallet aktgjykimi ndaj Pjetër Ndrecajt, i akuzuar për vrasjen e gruas dhe vajzës së mitur

Gjykimi maratonik ndaj Pjetër Ndrecajt, i akuzuar se në gusht të vitit 2018 kishte vrarë gruan e tij Valbonën dhe vajzën 9 vjeçare, nesër pritet të marrë ...

Afër fundit gjykimi maratonik i Pjetër Ndrecajt për vrasjen e gruas dhe vajzës

I prangosur dhe i përcjellur nga forcat e rendit, Pjetër Ndrecaj erdhi sot në Gjykatën e Gjakovës ku do të jepte fjalën përfundimtare.

Gjakovë, shtyhet për një muaj gjykimi për vërtetim të të dhënave personale të rrejshme

Gjykimi ndaj Shkelzen Ahmeti ish-zyrtar i gjendjes civile, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe për falsifikim të dokumentit zyrtar, u caktua për datë...

Pjetër Ndrecaj: Në Polici e mora vesh se e kam vrarë gruan

I prangosur dhe i përcjellur nga forcat e rendit, Pjetër Ndrecaj erdhi sot në Gjykatën e Gjakovës.

Gjakovë, dështon seanca për vrasjen në Ratkoc të Rahovecit

Gjendja shëndetësore e prokurorit Ali Uka në Gjakovë, ka ndikuar që të shtyhet seanca e paraparë ndaj Feriz Hotit, i akuzuar për vrasjen e Hamdi Jusufit në ...

2 vjet pas vrasjes së Valbona Ndrecajt dhe vajzës së saj, Pjetër Ndrecaj ende në gjykim

Disa plumba të Kallashnikovit patën lënë të vdekur një grua dhe një vajzë nga Gjakova në njërin prej rasteve më të njohura të vrasjeve në Kosovë, në ...

Gjakovë, shtyhet seanca ndaj Pjetër Ndrecajt, prokurori i rastit pritet t’i bëjë analizat për COVID-19

Seanca e planifikuar të mbahej sot në rastin e Pjetër Ndrecajt, i akuzuar për vrasjen e gruas së tij, Valbona Ndrecaj, dhe vajzës së tij 9-vjeçare, ë...