Postet nga: gazmend luboteni

KShC: Ministri nuk është konsultuar me ne për rritjen e numrit të studentëve në Mjekësi

Kryetari i Këshillit Shtetëror të Cilësisë, Gazmend Luboteni ka deklaruar për KALLXO.com se nuk janë konsultuar nga ana e Ministrit të Arsimit, Ramë Likaj pë...

DOKUMENT- Haradinaj i përzihet sërish punëve të Agjencisë së Akreditimit

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj është përzier edhe njëherë në punët e Agjencisë së Kosovës për Akreditim.

Pasojat e largimit të Kosovës nga Asociacioni Evropian për Cilësi në Arsim

Pavarësisht se Kosovës nuk i është vazhduar anëtarësimi në Asociacionin Evropian për Sigurimin e Cilësisë në Arsimin e Lartë (ENQA), njohja e diplomave universitare ...

Mbyllet rasti për konflikt interesi ndaj Kryetarit të Këshillit Shtetëror të Cilësisë

Agjencia kundër Korrupsionit(AKK), ka mbyllur rastin për konflikt interesi të kryetarit të Këshillit Shtetëror të Cilësisë(KShC), Gazmend Luboteni.

ORCA noton universitetet publike: Universitetin e Gjakovës dhe të Ferizajt i presim në afatin tjetër

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim(ORCA) sot ka publikuar një hulumtim mbi transparencën e universiteteve publike dhe ndikimin politik në këto institucione me titull “...

'Optimizëm' rreth ri-anëtarësimit të Kosovës në EQAR

Agjencia e Kosovës për Akreditim (AKA), ka mbajtur tryezë për diskutim të Raportit të Vetëvlerësimit të AKA-së, për vlerësim nga ENQA.

Zgjedhet kryetari i Këshillit Shtetëror të Cilësisë

Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi ka ftuar sot në takimin e parë konstituiv të Këshillit Shtetëror të Cilësisë.