Postet nga: gadime

Nxënësja e shkollës në Gadime vendosi mbulesën, mungoi dy javë në shkollë

Një nxënëse e shkollës fillore të mesme të ulët "Zenel Hajdini" në fshatin Gadime të komunës së Lipjanit ka vendosur mbulesën dhe ka munguar ...

Vrasja në Gadime, personat e përfshirë në përleshje janë fqinj

Rreth orës 22:00 ka ndodhur një vrasje në fshatin Gadime të Lipjanit.

Vrasje në Gadime të Lipjanit, Policia jep detaje

Rreth orës 22:00 ka ndodhur një vrasje në rrugën “6 maji” në fshatin Gadime të Lipjanit.

Vrasje në Gadime të Lipjanit

Një vrasje ka ndodhur në orët e mbrëmjes në fshatin Gadime të Lipjanit.

Gadimja e Lipjanit do të bëhet me shëtitore

Në fshatin Gadime të Lipjanit, mëngjesin e sotëm kanë filluar punimet në ndërtimin i shëtitores tek pishat.

Anulohet tenderi për ndërtimin e çerdhes në Gadime të Lipjanit

Komuna e Lipjanit e ka anuluar tenderin për ndërtimin e çerdhes në fshatin Gadime. Anulimi i aktivitetit të prokurimit është bërë më 2 shkurt të këtij viti, ...

VIDEO – Një fshat kundër gurthyesit

Banorët e fshatit Gadime të Komunës së Lipjanit me një peticion me mbi 400 nënshkrime po kundërshtojnë dhënien e pronave komunale në shfrytëzim për ...

Kthehet në Rigjykim Procesi për Vrasjen në Gadime

Arian Agushi, i akuzuari kryesor për vrasjen e R. Demirit, ishte dënuar me 19 vjet burg nga Gjykata Themelore në Prishtinë në akuzat për vrasje të rëndë, ...