Postet nga: anulimi i tenderit

Anulohet tenderi për ndërtimin e spitalit të Podujevës, në buxhet nuk u planifikua asnjë cent për të

Tenderi për ndërtimin e spitalit rajonal të Podujevës në vlerë mbi 9 milion euro është anuluar sot.

Anulohet tenderi për ndërtimin e çerdhes në Gadime të Lipjanit

Komuna e Lipjanit e ka anuluar tenderin për ndërtimin e çerdhes në fshatin Gadime. Anulimi i aktivitetit të prokurimit është bërë më 2 shkurt të këtij viti, ...

Ujësjellësi “Prishtina” anuloi tenderin për blerjen e 20 motoçikletave

Për nevojat e saj, Kompania Ujësjellësi Rajonal “Prishtina” planifikoi t’i blejë 20 motoçikleta të tipit "Scooter".

Anulohet tenderi për tepison, nuk ishte për Albin Kurtin, por për zëvendësit e tij

Gjatë ditës së djeshme u raportua në media për një aktivitet të prokurimit nga Ministria e Administratës Publike, që kishte të bënte me blerjen e një ...

Dhomat e Dëshmive në Policinë e Pejës pa sistem alarmi, dështon tenderi

Policia e Kosovës muajin e kaluar ka publikuar në E-Prokurim një njoftim për kontratë për instalimin dhe konfigurimin e sistemit të alarmit kundër thyerjes në Dhomë ...

Anulimi i Tenderit për Teleferikun e Prizrenit Përfundon në Gjykatën e Tenderëve

Komuna e Prizrenit nuk po arrin të finalizojë tenderin për ndërtimin e teleferikut deri në Kalanë e qytetit. I ka pranuar tri oferta që shkojnë deri në 3.4 milionë ...