Postet nga: ftyrat e deputetit

Kandidati i LDK-së kushtëzon votën vetëm për projektet që ndërlidhen me qytetarët

Kandidati për deputet nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Safet Kamberi në një intervistë për KALLXO.com ka treguar se nëse merr besimin e qytetarëve pë...

Kandidatja e LDK-së kundër martesave mes gjinisë së njëjtë dhe bartjes së shamive në shkolla

Kandidatja për deputete nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Florie Basholli në një intervistë për KALLXO.com, ka treguar se do të bëj më ...

Cili ligj duhet të bëhet patjetër sipas kandidatit të LDK-së, Ibish Mazreku

Ibish Mazreku kandidat për deputet nga Lidhja Demokratike e Kosovës në një intervistë për KALLXO.com i është përgjigjur 46 pyetjeve dhe dha qëndrimet e tij ...

Cila është kauza që do të ndjekë Shkelzen Hajdini nëse bëhet deputet?

Shkelzen Hajdini, është kandidat nga Lidhja Demokratike e Kosovës i cili garon për të përfaqësuar qytetarët në legjislaturën e ardhshme në Kuvendin e Kosovë...

Qëndrimet e Hatim Baxhakut për taksën, shkëmbimin e territoreve, shamitë e martesat mes të njëjtës gjini

Hatim Baxhaku, kandidat i cili po pretendon të marr një mandat për të përfaqësuar qytetarët në kuvend në listën e Lidhjes Demokratike të Kosovës, ...

Qëndrimet e Ilir Tashollit, për taksën, hidrocentralet, termocentralet dhe shkëmbimin e territoreve

Kandidati për deputet, nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Ilir Tasholli në një intervistë për KALLXO.com, ka thënë se nese merr mandatin e ...

Me cilat projekte do ta kushtëzojë votën për buxhet Bajrush Ymeri i LDK-së?

Nënkryetari i Komunës së Artanës, i cili po pretendon një ulëse në kuvendin e Kosovës pasi po garon për deputet në zgjedhjet e 6 tetorit, ...

Me cilin projekt do ta kushtëzojë votën kandidati për deputet nga LDK?

Nexhmi Rudari është kandidat për deputet nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës i cili në një intervistë për KALLXO.com tregoi se do të punoj ...