Postet nga: Forenzika

Kushtetuesja arsyeton pse zyrtarët e Forenzikës nuk janë ekuivalentë me ata të Policisë, IPK-së, AKI-së e Doganës

Gjykata Kushtetuese në aktgjykimin për Ligjin për Zyrtarët Publikë ka theksuar se ka nene të tij që nuk janë në përputhshmëri me disa nene të ...

Çka thoshte Njësia e Forenzikës për qelinë ku u gjet i vdekur Astrit Dehari

Në ekspertizën, e publikuar nga avokati i familjes Dehari, Tomë Gashi tregohen edhe përshkrimet që i kanë bërë njësitë e ndryshme dhe organet e rendit pas ...

Forenzika pranon donacion

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj ka pritur sot në takim  komandantin e KFOR-it, Lorenzo D’addario dhe komandantin e Regjimentit Karabinierisë MSU, kolonelin ...

Certifikohen 43 ekspertë të forenzikës financiare, dy nga ta gazetarë të KALLXO.com

43 zyrtarë janë certifikuar nga programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë dhe Shoqata e Kontabilistëve të Certifikuar dhe Auditorëve të Kosovës (ShKCAK), pasi ...

Policia e Forenzika pranojnë pajisje të reja për kontrollin e armëve të vogla

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), në bashkëpunim të ngushtë me Ambasadën e Republikës së Gjermanisë në Kosovë, do t’i dorëzojë Policisë ...

Lumezi: Shërbimet e Forenzikës t’i Kontribuojnë së Vërtetës

Kryeprokurori Lumezi në tryezën e organizuar nga Ambasada Amerikane në Kosovë në lidhje me punën e Agjencisë së Kosovës për Forenzikë tha se laboratorët e ...

Në Vendin e Shpërthimit Arrin Forenzika

Sipas Policisë, ndërtesa e Kuvendit të Kosovës është sulmuar me një mjet të dyshuar shpërthyes rreth orës 23:00.

Akreditim Laboratorësh për Gjurmë Gishtërinjsh dhe Dokumente

Këtë akreditim sipas standardeve të pranuar ndërkombëtarisht për laboratorët e përshëndeti ministri i Punëve të Brendshme Skender Hyseni.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!