Postet nga: fletëvotimet

Kompani nga Sllovenia pritet t’i shtypin fletëvotimet për zgjedhjet në Mitrovicën e Veriut

Mbi 3,300 euro pritet t’i kushtojnë buxhetit të Kosovës fletëvotimet për zgjedhjet e parakohshme për kryetar të Komunës së Mitrovicës së Veriut.

KQZ ndanë rreth 9 mijë euro për shtypjen e fletëvotimeve për zgjedhjet në Podujevë

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), ka realizuar aktivitetin e prokurimit me titull “Shtypja e fletëvotimeve për Zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar Komune në Podujevë”.

VIDEO – Hapen dyert e zyrës me votat e dyshimta nga Serbia

Thaçi takohet me Dakën, Lumezin e Maxhunin për rastin e helmimit në KQZ

Presidenti Hashim Thaçi në orët e para të mëngjesit ka pritur në takim kryetaren e KQZ-së, kryeprokurorin e shtetit dhe Drejtorin e Agjencisë Kosovare të Inteligjencës ...

Publikohen fotografi të votave të diasporës për zgjedhjet në Kosovë

Ndonëse është veprim i ndaluar, fotografimi dhe publikimi i votave për zgjedhjet nacionale të 6 tetorit, kjo gjë është duke ndodhur tashmë.

KQZ Publikon Dizajnet e Fletëvotimeve Sipas Komunave

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka publikuar sot dizajnet e fletëvotimeve që do të përdoren në zgjedhjet lokale të 22 tetorit.

Mllefi i Votuesve të Drenasit në Fletëvotime

Në disa qendra të votimit për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar të Komunës së Drenasit qytetarët kanë shfrytëzuar të drejtën e tyre pë...