Postet nga: Flamur Kadriu

A ka filluar regjistrimi i qenve me pronarë në Kosovë?

Drejtori i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinës, Flamur Kadriu, ka folur për regjistrimin e qenve me pronarë në Kosovë.

Si e mori ish-shefi i AUV-it licencën që të kryejë privatisht një punë që do të duhej ta kryente fabrika e përpunimit të mbetjeve shtazore?

Drejtori i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinës (AUV), Flamur Kadriu, në emisionin “Kallxo Përnime” ka folur për licencën që i është dhënë një kompanie private ...

Drejtori i AUV tregon çka prodhohet nga fabrika e cila përpunon mbetjet shtazore

Në një intervistë në emisionin “Kallxo Përnime”, drejtori i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinës, Flamur Kadriu, ka folur për funksionin e fabrikës për përpunimin ...

Pse nuk po hapet fabrika për përpunimin e mbetjeve shtazore për të cilën u shpenzuan miliona euro?

Mbi 10 milionë euro janë investuar në një fabrikë për përpunimin e mbetjeve shtazore, e cila nuk po arrin të funksionalizohet.

Intervistë me Flamur Kadriun, drejtor i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinës - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet intervista me drejtorin e Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinës, Flamur Kadriu.

A mund të gjobitet Lumezi për shkelje të masave, flet drejtori i AUV-it

Flamur Kadriu, drejtori i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinës (AUV), Agjenci e cila është kompetente për zbatimin e masave anti-COVID, ka thënë se Aleksandër Lumezi mund ...

Albin Kurti shkarkon zëvendëskryeshefin e AUV-it: Nuk ishte pozitë ligjore

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka shkarkuar zëvendëskryeshefin e Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë (AUV), Naser Krasniqin, pasi sipas Kurtit, kjo pozitë nuk kishte bazë ligjore.

Sa është i sigurt mishi nga Brazili?

Brazili është një ndër vendet që eksporton më së shumti mish në Kosovë. Megjithëse cilësia e mishit është shqetësim publik në vend, institucionet e kontrollit thonë ...