Postet nga: AUVK

Intervistë me Flamur Kadriun, drejtor i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinës - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet intervista me drejtorin e Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinës, Flamur Kadriu.

AUVK urdhëron ndalimin e përkohshëm të punës, Ortopedia vazhdon operacionet

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë (AUVK), bazuar në gjetjet e ekipit inspektues, ka urdhëruar ndalimin e përkohshëm të punës së bllokut operativ në Klinikën e ...

Komuna e Prishtinës ndau 350 mijë euro për trajtimin e qenve endacakë

Komuna e Prishtinës ka shpallur tender me vlerë 350 mijë euro për trajtimin e qenve endacakë.

Helmimi i 16 nxënësve nga ushqimi në Lipjan, AUV jep detaje

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë ka dhënë detaje lidhur me dyshimet për helmimin e disa nxënësve të shkollave të mesme dhe fillore në fshatin Shalë të ...

Paraqitet gripi i shpezëve në komunën e Podujevës

Është paraqitur një rast i gripit të shpezëve “Avian Influnza” në komunën e Podujevës fshati Sekiraqë. Kështu ka njoftuar Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë.

Pejë, dy të arrestuar për shitje të mishit të dyshimtë

Policia e Kosovës ka njoftuar se janë arrestuar dy persona, në qytetin e Pejës, për shitje të mishit të dyshimtë.

Rreth 300 mijë kilogramë produkte ushqimore të asgjësuara

Operatorët ekonomikë në Kosovë jo çdo herë përkujdesen që t’i ruajnë produktet ushqimore në temperatura adekuate, duke bërë që disa prej tyre të jenë të rrezikshme ...

Trajtimi i fshehtë i qenve

“Menaxhimi dhe kontrolli i qenve endacakë” që po udhëhiqet nga Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë po bëhet larg syve të organizatave të shoqërisë civile.