Intervistë me Flamur Kadriun, drejtor i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinës - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet intervista me drejtorin e Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinës, Flamur Kadriu.

Pse nuk po lëshohet në funksion fabrika për përpunimin e mbetjeve shtazore?

A ka shkuar huq investimi 8 milionësh i taksapaguesve kosovarë për ketë këtë fabrikë?

Si ndodhi që ish-shefi i AUV-it tani udhëheq me kompani private që ka licencën për të bërë përpunimin e mbetjeve shtazore?

Pse dy pasardhës të Valdet Gjinovcit, ish-shefit të AUV-it, ia dhanë atij licencën që të kryejë privatisht një punë që do të duhej të kryente fabrika e paguar nga taksapaguesi?

Pse AUV po e vonon që më shumë se një vit regjistrimin e qenve me pronarë?