Postet nga: Ferid Agani

Djali i xhaxhait të Ferid Aganit është arrestuar nga krimet ekonomike

Pak orë më parë, KALLXO.com ka raportuar për arrestimin e dy personave, një gruaje dhe një burri, pasi që të njëjtit dyshohen se me dokumente të personave ...

Pacientët referoheshin në spitale private, stentave u skadonte afati në depotë e QKUK-së

Në kohën kur pacientët kosovarë me probleme me zemër dërgoheshin për trajtim në spitale private dhe jashtë vendit, për çka nga buxheti i shtetit ...

Ish-ministri i Shëndetësisë: Marrëveshjet me spitalet private ishin të ligjshme

Në gjykimin ndaj ish-ministrit të Shëndetësisë, Ferid Agani dhe ish-sekretarit të së njëjtës Ministri, Gani Shabani, të akuzuar në rastin e njohur si “Stentat“, shqyrtimi gjyqë...

Rasti 'Stenta' dëgjohen ekspertët

Në gjykimin ndaj ish-ministrit të Shëndetësisë Ferid Agani dhe ish-sekretarit të ministrisë së Shëndetësisë, Gani Shabani në rastin e njohur si “Stentat“, në cilësi të ...

Ferid Agani e Gani Shabani sot në gjyq për rastin ‘Stentat’

Në Gjykatën e Prishtinës sot pritet të vazhdojë procesi gjyqësor në rastin e njohur si "Stenta", ku për keqpërdorim të pozitës zyrtare po gjykohen ...

Rasti 'Stenat', mbrojtja e ish-sekretarit të MSh-së, Gani Shabani propozon dëshimtarë të rinj

Gjykata Themelore e Prishtinës gjatë ditës i ka shqyrtuar propozimet e të akuzuarve për plotësimin e provave, në rastin ku për keqpërdorim të pozitë...

Rasti 'Stenta', ish-ministri Agani sot para Gjykatës

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë është duke u mbajtur seanca gjyqësore në rastin "Stenta", ndaj ish-ministrit të shëndetësisë Ferid Agani, si dhe ish-sekretarit të MSh-së Gani ...

Rasti ‘Stentat’ vazhdon sot në gjykatë

Gati një muaj pasi që Gjykata e Apelit refuzoi ankesat e mbrojtësve të Ferid Aganit dhe Ganit Shabanit, në lidhje me hedhjen e aktakuzave, sot  është paraparë të mbahet ...