Postet nga: Fehmije Gashi-Bytyqi

Djegia e Gjykatës së Kaçanikut, dëshmitarja thotë se i akuzuari në natën kritike ishte në shtëpi

Elmedin Raka, i akuzuar për rastin e zjarrvënies në Gjykatën e Kaçanikut më 13.03.2024 është sjellë para Gjykatës së Prishtinës të martën më 09.07.2024.

Dosja e Prokurorisë Speciale ndaj të akuzuarit për zjarrëvënie në Gjykatën e Kaçanikut: 'Elemente ideologjike radikale, urrejtje ndaj institucioneve shtetërore'

Rasti i zjarrëvënies në Gjykatën e Kaçanikut që ndodhi më 13.03.2024, është kualifikuar nga Prokuroria Speciale si rrezikim i rendit kushtetues përmes dëmtimit apo shkatë...

Vrasja e kolegut në vendin e punës, të akuzuarit dalin para Apelit

Albion dhe Berat Strelli dolën sot para Gjykatës së Apelit ku u shqyrtuan ankesat lidhur me dënimin e gjykatës së shkallës së parë për ...

Fehmije Gashi-Bytyqi: Deri në vitin 2013 nuk ka qenë dispozita që precizon kohëzgjatjen e hetimit

Një prej arsyeve pse janë parashkruar lëndët e krimeve seksuale ka qenë edhe konfuziteti në ndarjen e lëndëve si dhe fakti se nuk ka qenë e ...

Gjykata i shqipton trajtim psikiatrik Murat Jasharit, i akuzuar për tentimvrasjen e Azem Vllasit

Gjykata i shqiptoi masën e trajtimit të detyrueshëm psikiatrik me ndalim në Institutin e Psikiatrisë Forenzike në Prishtinë, Murat Jashari i akuzuar për tentimvrasjen e Azem Vllasit.

Jepet fjala përfundimtare në gjykimin për plagosjen e Azem Vllasit

Në gjykimin ndaj Murat Jasharit, i akuzuar për vrasje të rëndë e mbetur në tentativë ndaj Azem Vllasit, Prokuroria kërkoi shqiptimin e masës së trajtimit të ...

Gjykimi për tentim-vrasjen e Azem Vllasit, eksperti tregon për gjendjen shëndetësore të Murat Jasharit

Murat Jashari, i akuzuar për vrasje të rëndë e mbetur në tentativë, është ulur sërish sot në bankën e të akuzuarit në Gjykatën e Prishtinë...

Emocionet kur të akuzuarit për vrasje në Malishevë lirohen të pafajshëm

Vëllezërit Besim dhe Blerim Maloku të akuzuar nga Prokuroria në rastin e vrasjes së dy kushërinjve Bahri dhe Shani Maloku janë liruar nga akuzat për vrasje.