Postet nga: Afërdita Maloku

Emocionet kur të akuzuarit për vrasje në Malishevë lirohen të pafajshëm

Vëllezërit Besim dhe Blerim Maloku të akuzuar nga Prokuroria në rastin e vrasjes së dy kushërinjve Bahri dhe Shani Maloku janë liruar nga akuzat për vrasje.

Eksperti i mjekësisë ligjore dëshmon sërish në gjykimin e vëllezërve për vrasjen e kushërinjve të tyre

Në gjykimin e Besim dhe Blerim Malokut, të akuzuar për vrasjen e kushërinjve të tyre – vëllezërve Bahri e Shani Maloku, sot ka dëshmuar sërish ...

Prokurori i shkarkuar propozohet si dëshmitar në gjykimin e për vrasjen e dy vëllezërve në Malishevë

Në gjykimin e të akuzuarve Besim dhe Blerim Maloku për vrasjen e dyfishtë në fshatin Plloqicë të Malishevës, sot në gjykatën e Gjakovës ishte planifikuar që ...

Eksperti i balistikës përshkruan plumbat që vranë dy vëllezërit në Malishevë

Dhjetë gëzhoja që ishin shkaktar të vdekjes së dy vëllezërve në Malishevë u ekzaminuan hollësishëm nga një ekspert në gykatë.

Gruaja e ish-sigurimit të Hashim Thaçit: Vrasja e burrit nuk ishte politike

Afërdita Maloku, gruaja e Shani Malokut, pjesëtar i FSK-së dhe ish- sigurim i Hashim Thaçit që u vra nën Plloqicë të Malishevës në vitin 2018, tha ...

Vrasja e dy vëllezërve në Malishevë: Avokati e sfidon aktakuzën

Në gjykimin e të akuzuarve Besim dhe Blerim Maloku për vrasje të rëndë dhe armëmbajtje pa leje, dëshmoi eksperti i balistikës Ilir Kukaj.

Gjykimi për vrasjen e pjesëtarit të FSK-së e vëllait të tij në Plloqicë të Malishevës

Në gjykimin e të akuzuarëve Besim dhe Blerim Maloku për vrasje të rëndë dhe armëmbajtje pa leje, u bë kundërshtimi i aktakuzës.