Postet nga: faton thaçi

Pasi u suspendua, Faton Thaçi, drejtori i Operativës së Postës padit kryeshefen dhe bordin e Postës

Faton Thaçi, drejtor i Operativës në Postën e Kosovës është suspenduar nga detyra javën e kaluar nën arsyetimin se ndaj tij ka një aktakuzë ...

Drejtori i Operativës së Postës së Kosovës flet për KALLXO.com, e quan politik suspendimin

Drejtori i Operativës në Postën e Kosovës, Faton Thaçi, i cili ishte edhe zëvendësministër në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë tri vite më ...

Pas interesimit të KALLXO.com, suspendohet nga puna drejtori Operativ në Postën e Kosovës

Sot është suspenduar nga puna Faton Thaçi, drejtor i Operativës në Postën e Kosovës.

Faton Thaçi rrëfen për rrahjen brenda objektit të Postës

Dy punëtorë të Postës së Kosovës u dërguan në polici dje pasi ishin përfshirë në një rrahje brenda objektit të ndërmarrjes.

Zëvendësministri i raporton Haradinajt për treguesit gjeografikë të 'Djathit të Sharrit'

Zëvendësministri në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë, Faton Thaçi, ka raportuar te kryeministri se gjatë 100 ditëve të para si zëvendësministër ka zhvilluar takime ...

Jep dorëheqje një Zëvendësministër

Faton Thaçi, zëvendës ministër në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë ka dhënë dorëheqje. Ai në një postim në Facebook ka treguar se është dorë...