Postet nga: Faton Selmanaj

Gjykata anulon vendimet dhe licencat e Ministrisë së Ambientit dhe të ZRRE-së për hidrocentralet në Deçan

Gjykata e Prishtinës ka shpallur të bazuar propozimin e paditësve\propozuesve Faton Selmanaj, Muharrem Lulaj dhe Xhavit Kuçi, të cilët kanë paditur Ministrinë e Ekonomisë dhe ...

Gjykimi për hidrocentralet në Deçan, sot u mbajt seanca e fundit

Në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur sot seanca e fundit e shqyrtimit të padisë në lidhje me  licencat e “KelKos Energy”, të lëshuara nga Ministria e Ekonomisë ...

Anëtari i LVV në Deçan: Helmimi i qytetarëve, institucionet nuk reaguan me kohë

Anëtari i Lëvizjes Vetëvendosje në Deçan, Faton Selmanaj, ka akuzuar për neglizhencë përfaqësuesit e institucioneve shëndetësore për situatën e ...

VV në Deçan kërkon të bëhet publike marrëveshja për ndërtimin e rrugës Deçan-Plavë

Më 12 nëntor, kryetari i Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj, njftoi se është arritur një marrëveshje për ndërtimin e rrugës Deçan-Plavë.

Bashkim Ramosaj ballafaqohet me hallet e Deçanit

Punësime partiake në institucionet publike lokale, drejtorët e shkollave të politizuar, mungesë uji, kanalizimi e subvencioneve për bujqit, janë vetëm disa prej problemeve të Komunës ...

Selmanaj i LVV-së - Ramosajt: Qysh ndiheni kur shpenzuat në dreka e darka 60 mijë euro e në QKMF s’ka pambuk?

Anëtari i Lëvizjes Vetëvendosje, qendra në Deçan, Faton Selmanaj, ka thënë se në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Deçan nuk ka ...