Postet nga: fatmir matoshi

Ministri Matoshi: Deponia në Harilaq nuk paraqet rrezik për banorët

Kundërshtimi i banorëve të Harilaqit dhe i Komunës së Fushë-Kosovës ndaj ndërtimit të një deponie për mbetje të rrezikshme, për çka Qeveria ...

Matoshi: Pa teknologjinë e fundit të filtrave nuk japim leje për TC 'Kosova e Re'

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi gjatë aksionit “Ta pastrojmë Kosovën”, që është realizuar sot në Komunën e Obiliqit ka deklaruar se pa teknologjinë e ...

Matoshi e nis punën si ministër me rregullimin e shtratit të lumit në Skenderaj

Ministri i ri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, së bashku me kryetarin e Skenderajt, Bekim Jashari, kanë përuruar fillimin e punimeve të projektit për rregullimin ...

Kryeministri Haradinaj emëron ministër Fatmir Matoshin

Bazuar në kompetencat e tij, kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka nxjerrë vendim sipas të cilit ka emëruar Fatmir Matoshin ministër të Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit ...

Matoshi: Importimi i veturave të vjetra dëmton qytetarët

Ushtruesi i detyrës së ministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi ka deklaruar se ndryshimi i ligjit për automjete që lejon importimin e veturave më të ...

Matoshi e Bahtiri largojnë mbeturinat vetëm deri te ura e Ibrit

Ushtruesi i detyrës së ministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor të Kosovës, Fatmir Matoshi dhe kryetari i komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, kanë dalë sot ...

Ministria e Mjedisit nxjerr udhëzim për procedura për leje ujore

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor ka nxjerrë Udhëzimin Administrativ për Procedurat për Leje Ujore, përmes së cilit parashihet hapja e rrugëve për ...

Matoshi kërkon nga Banka Botërore mbështetje për ndërtimin e pendëve të ujit

Ushtruesi i detyrës së ministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi sot është takuar me ushtruesin e detyrës së menaxherit të Bankës Botërore pë...