Postet nga: “let’s do it Kosova”

OJQ-të në mbrojtje të kafshëve dhe shpezëve në Parkun e Gërmisë

Organizatat Joqeveritare, Kosova Women's Network, Let's Do It Kosova,  Cel Kosovo, Shoqata e Intelektualëve të Pavarur Deçan, CRPK (Programi për të Drejtat Civile në Kosovë), Organizata Kulturore "...

LDK: Shqetësuese dyshimet e Auditorit për keqpërdorimin e mbi 800 mijë eurove

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK), ka mbajtur konferencë për media në të cilën shefi i grupit parlamentar njëherësh edhe anëtari i Komisionit për ...

Sa para morën mediat për reklamim dhe transmetim të fushatës “Ta Pastrojmë Kosovën”

Në raportin financiar në kuadër të fushatës “Ta Pastrojmë Kosovën” tregohen shpenzimet e përgjithshme gjatë aktivitetit për pastrimin e Kosovës por pa u pë...

Ramush Haradinaj flet për dyshimet për keqpërdorime në fondin 'Let’s Do It Kosova'

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj, në konferencën pas mbledhjes së qeverisë është deklaruar edhe për gjetje e auditorit në zyrën e tij si dhe për gjetjet ...

Dyshime dhe parregullsi në ndarjen dhe shpenzimin e mbi 800 mijë eurove në fushatën "Let’s do It Kosova"

Në janar të këtij viti kishte përfunduar aksioni ‘Ta pastrojmë Kosovën’, dhe ishte cilësuar si njëra nga fushatat më të suksesshme si nga krerët ...

Ndahen 500 kontejnerë dhe 500 shporta për disa komuna

Organizata “Let’s do it Kosova” ka bërë ndarjen e 500 kontejnerëve dhe 500 shportave për 12 komuna të vendit, të cilat janë përzgjedhur në bazë të angazhimit të ...

Bekim Jashari mbjell fidane në oborrin e çerdhes në Skenderaj

Në aksionin për mbjelljen e pemëve dhe pastrimin e vendit nga mbeturina i është bashkuar edhe kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari dhe jo vetëm.

Junik, komuna reagon pasi nuk mori donacion për fushatën “Ta pastrojmë Kosovën”

Komuna e Junikut ka reaguar pasi nuk u rendit në mesin e Komunave të para për fushatën “Ta pastrojmë Kosovën”