Postet nga: fatmir matoshi

Iniciativa e Agim Bahtirit për ‘bashkimin’ e Mitrovicës, Qeveria dhe AKR nuk dinë asgjë

Qeveria e Kosovës nuk është në dijeni për iniciativën e kryetarit të Komunës së Mitrovicës Agim Bahtiri për “bashkimin” e kësaj Komune, të ...

Matoshi: Kemi planifikuar 37 milionë për mbrojtjen e ambientit

Fatmir Matoshi ministër i Mjedisit, tha se për këto pak muaj janë duke u angazhuar fuqishëm me ‘Task forcën’ për pastrimin e Kosovës.

Kramoviku i Rahovecit bëhet me impiant për trajtimin e ujërave të zeza

 

Gjilani merr mbështetje nga dy ministri për projketet kapitale

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi dhe ai i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, kanë konfirmuar mbështetjen për projektet e mëdha për Gjilanin që ...

Matoshi paralajmëron aksione për konfiskimin e thëngjillit në Prishtinë

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi gjatë raportimit të tij për gjendjen mjedisit në Kosovë për vitin 2017 në Komisionin për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim ...

Gjendja e mjedisit, ministri raporton në Komision Parlamentar

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor sot do të mbajë mbledhje.

Matoshi: Zotohemi se do të investojmë edhe 3.5 milion euro për menaxhimin e mbeturinave

Reth tre milion janë paraparë të ndahen nga Ministria e Ambientit dhe Planifikimit Hapësinorë për menaxhimin e mbeturinave në komunat e Kosovës.

Ministri i Mjedisit kërkon shqiptim të gjobave nga inspektorët

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, së bashku me sekretarin Arben Çitaku, drejtorin e Departamentit të Inspektoratit, Bedri Halimi, sot janë takuar me drejtorët dhe inspektorë...