Postet nga: Fakulteti i arteve

Anti-korrupsioni detyron ish-prodekanin e Fakultetit të Arteve të tërhiqet nga OJQ-ja

Agjencioni Kundër Korrupsion kishte hasur në një konflikt interesi tek ish-prodekani i Fakultetit të Arteve të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Hazir Haziri, që tash është dekan i ...

Hazir Haziri votohet për dekan në Fakultetin e Arteve

Hazir Hazir është votuar për dekan në Fakultetin e Arteve në Universitetin e Prishtinës.

Ekspozita ‘Quo Vadis’ hapet nesër në Galerinë e Fakultetit të Arteve

Nesër në mbrëmje në Galerinë e Fakultetit të Arteve të UP-së, hapet ekspozita "Quo Vadis" e krijueses Adriana Marku-Sedaj.

Nis java e filmit izraelit në Prishtinë

Filmat e suksesshëm nga festivalet ndërkombëtare Cannes, Berlinale, Telluride, TIFF, do të shfaqen prej sot në Prishtinë.

Organizata 'Paqja Studentore' ka reaguar ndaj vjedhjes së pajisjeve në zyren e tyre

Organizata "Paqja Studentore" e Universitetit të Prishtinës (PSUP) ka reaguar ndaj vjedhjes së pajisjeve të projektit “Java Studentore e Filmit”, në zyrën e organizatës, e cila ndodhet ...

Studentët e Fakultetit të Arteve kundërshtojnë konkursin për bursa

Studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, po e kundërshtojnë vendimin e ministrit të Arsimit, Shyqiri Bytyqi për ndarjen e bursave pë...

Fakulteti i Arteve kërkon të ndërpriten ndërhyrjet e jashtme brenda tij

Senati i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” në mbledhjen e sotme diskutoi edhe për rastin e anulimit të rregullores për avancime të Fakultetit të Arteve dhe anulimin ...

Miratohet Rregullorja për Stafin Akademik të Fakultetit të Arteve

Senati i Universitetit të Prishtinës miratoi në mënyrë unanime Rregulloren për Emërim, Riemërim dhe Avancimin e Personelit Akademik në Fakultetin e Arteve.