Postet nga: EULEX

Maria Bamieh Fiton Betejën e Parë Ligjore Ndaj EULEX-it

Një ish-prokurore e cila akuzoi EULEX-in për korrupsion dhe e paditi misionin për përfundim të padrejtë ka siguruar se procedurat e gjykimit do të jenë në dispozicion ...

Qeveria Mbledhje Tjetër për Mandatin e EULEX-it

Qeveria është duke pritur letrën e përfaqësueses Lartë të BE-së Federica Mogherini në mënyrë që në bazë të letërkëmbimit të saj me Presidentin Thaç...

BE ia Vazhdon Mandatin EULEX-it

Këshilli Evropian ka vendosur sot t’ia vazhdojë mandatin misionit të BE-së për sundimin e ligjit në Kosovë deri më 14 qershor 2018.

BE ia Vazhdon Mandatin EULEX-it, Mogherini ia Përgatit Letrën Thaçit

Bashkimi Evropian ia ka vazhduar sot mandatin misionit të vet në Kosovë për sundim të ligjit, EULEX, ndërkohë që në Prishtinë, gjatë tërë ditës janë duke ...

Meucci: Kam Pasur Shumë Presione nga Brukseli

Meucci: Kam Pasur Shumë Presione nga Brukseli

Shefi në largim i EULEX-it, Gabriele Meucci, e pranoi se ka pasur shumë presione nga selia e Bashkimit Evropian në Bruksel gjatë kohës sa e ka menaxhuar këtë ...

Vështirësitë në Hetimin dhe Gjykimin e krimeve të Luftës

Vështirësitë në Hetimin dhe Gjykimin e krimeve të Luftës

Shefi i EULEX-it, Gabriele Meucci, tha se mungesa e të akuzuarve po paraqet problem në hetimin dhe gjykimin e rasteve të krimeve të luftës.

Pesë Rastet që Ndikuan që EULEX ta Vazhdojë Mandatin

Pesë Rastet që Ndikuan që EULEX ta Vazhdojë Mandatin

Shefi në largim i misionit të Bashkimit Evropian për sundim të ligjit në Kosovë, Gabriele meucci, shprehet se janë disa 'incidente' të cilat ia kanë mbushur mendjen Brukselit se ...

Mandati i EULEX-it në Zgrip Ndërsa BE Shpërfill Thaçin

Mandati në Kosovë i misioni të BE-së për sundim të ligjit, EULEX, ka mbërritur në një fazë të paqartë pasi qeveria pranoi që BE nuk u ishte pë...