Postet nga: etem arifi

Deputeti i jep fund arratisë, dorëzohet në burg

Deputeti Etem Arifi, i dënuar me vendim të formës së prerë për veprën penale mashtrim me subvencioni, sot është paraqitur në Qendrën e Paraburgimit në ...

Kushtetuesja e refuzon ankesën e deputetit Etem Arifi për dënimin me burg

Deputetit Etem Arifi, i dënuar me 1 vit e 3 muaj burgim për mashtrim me subvencione, i është refuzuar ankesa për këtë dënim nga Gjykata Kushtetuese.

Depueteti Etem Arifi sfidon Policinë e Kosovës, 48 ditë nga urdhërarresti ende në arrati

Kanë kaluar 48 ditë që nga data kur Gjykata e Prishtinës, ka lëshuar urdhëresë për arrestimin, ndalimin dhe dërgimin në qendrën për vuajtje të ...

Gjykata e Prishtinës nuk e di vendndodhjen e deputetit të dënuar, Etem Arifi

Ende nuk dihet vendndodhja e deputetit Etem Arifi, tashmë të dënuar me vendim të  formës së prerë nga Gjykata e Prishtinës për veprën penale mashtrim ...

Deputeti Etem Arifi ende në arrati

Deputeti Etem Arifi i dënuar me vendim të formës së prerë për mashtrim me subvencione ende nuk është paraqitur për të vuajtur dënimin me burgim ...

Urdhër-arresti ndaj deputetit ia komplikon punën Qeverisë Hoti

Dënim i deputetëve të Kuvendit të Kosovës nga mekanizmat e drejtësisë për përvetësimin e parave në mënyrë të paligjshme dhe mashtrime, është ...

Vota e deputetit të dënuar me burg formoi e rrëzoi qeveri

Policia e Kosovës nga sot është në kërkim të Deputetit të Partisë së Ashkalinjëve për Integrim, Etem Arifi, i cili është i dënuar nga Gjykata ...

Gjykata lëshon urdhër-arrest ndaj deputetit kosovar për ta çuar në burg

Gjykata e Prishtinës ka lëshuar urdhër-arrest ndaj deputetit Etem Arifi, të dënuar me vendim të formës së prerë për mashtrmin me subvencione që kapin ...