Postet nga: bajram gashi

Filmimi për të cilin u dënua Rizan Hoxhaj, merrte para për prokurorë

Gjykata e ka shpallur fajtor të akuzuarin, Rizan Hoxhaj për kryerjen e veprës së ushtrimit të ndikimit në rastin e burrit të prokurores së krimeve të rënda ...

(VIDEO) Dënohet burri që mori para në emër të burrit të prokurores Ervehe GashiBurri i prokurores Ervehe Gashi, deklarohet se ndihet i pafajshëm (VIDEO)

Hulumtimi i KALLXOPernime - Burri i prokurores Ervehe Gashi sot pritet të dalë para gjykatës

Bajram Gashi, bashkëshorti i prokurores së krimeve të rënda në Prizren, Ervehe Gashi, pritet të dalë sot për herë të para gjykatës nën akuzat pë...

Pas hulumtimit të KALLXO.com ngritet aktakuzë kundër burrit të prokurores

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka ngritur aktakuzë kundër burrit të prokurores Elvehe Gashi, Bajram Gashit dhe dy personave të tjerë, pas hulumtimit të publikuar në ...

5 mijë euro për ta mbyllur lëndën në Prokurori, filmohet i gjithë rasti - VIDEO

Dardan Hoxha nga Prizreni ka denoncuar në emisionin “Kallxo Pernime” njërën nga aferat e mëdha të keqpërdorimeve në rajonin e Prizrenit.

Kryetari i FFK-së Agim Ademi mohon të ketë pasur konflikt, referi e dërgon rastin në Polici

Gjyqtari i Futbollit të Kosovës Bajram Gashi po pretendon se ka pasur një konflikt fizik me kryetarin e Federatës së Futbollit të Kosovës, Agim Ademin në objektet ...

Aktakuza ofron detaje nga plani i pretenduar për vrasje në Prishtinë

Aktakuza e Prokurorisë së Prishtinës ofron detaje rreth një përleshjeje që kishte ndodhur në vitin 2009 në rrugën “Bill Klinton” në Prishtinë, incident në të cilin kishte mbetur ...